1396/01/30 معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل: 137 نفر در اعتکاف شرکت کردند / گزارش تصویری
    معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از حضور 137 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی در اعتکاف امسال خبر داد.

به گزارش آنا، فاطمه شیخلووند اظهار داشت: تشکیل ستاد اعتکاف، اطلاع رسانی و ثبت نام از دانشجویان، برگزاری نماز جماعت در هر سه وعده، قرائت دعای عهد، دعای توسل، دعای مجیر، زیارت عاشورا، ایجاد تسهیلات و فضاسازی معنوی در مسجد دانشگاه، تشکیل حلقه های معرفتی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در قالب کرسی های آزاد اندیشی با موضوعات اعتقادی و اخلاقی از جمله اقدامات اعتکاف واحد اردبیل عنوان کرد.

وی افزود: حزب خوانی، پرسش و پاسخ، صحیح خوانی نماز و احکام، تفسیر نهج البلاغه، مشاوره دینی، اخلاقی و خانوادگی، مولودی خوانی، برگزاری مسابقه کتابخوانی، ختم قرآن، مسابقه فرهنگی و... از دیگر برنامه های اعتکاف دانشگاهیان اردبیل عنوان کرد.

شیخلووند خاطر نشان کرد:  اهدای بیش از 40 فقره جایزه به برندگان  مسابقات، مراسم سوگواری در روز وفات حضرت زینب (س)، اجرای اعمال ام داوود،  میزگرد دانشجویی با عنوان برقراری ارتباط و مشاوره فردی، برگزاری سخنرانی در مورد اهمیت نماز و عضوگیری از معتکفین به عنوان یاوران نماز را از جمله فوق برنامه این مراسم معنوی برشمرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: دفتر نهاد نمایندگی رهبری، ستاد اقامه نماز استان، کانون ها و تشکلها و بسیج دانشجویی و سازمان تبلیغات اسلامی  را از جمله نهاد ها و دستگاه هایی ذکر کرد که در برگزاری مراسم اعتکاف همکاری داشتند.

وی هزینه صرف شده در این اعتکاف را حدود یکصد میلیون ریال برشمرد و گفت: محل اعتکاف خواهران دانشجو مسجد دانشگاه و برادران مسجد محمدیه اردبیل معرفی کرد.