1396/01/20 تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی عضو هیات علمی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد / شنيدن تصنيف
    تصنیف « همای رحمت » با آهنگسازی محمد فرهمند، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ساخته و اجرا شد.

به گزارش خبرنگار آنا، فرهمند اظهار کرد: این اثر بر روی غزل معروف استاد شهریار ساخته شده است که در شان مولی متقیان حضرت علی (ع) سروده شده است.

وی افزود: تصنیف « همای رحمت » در آواز بیات ترک بوده که با گردش ملودی در گوشه های مختلف این مایه همراه بوده است. مدت زمان اثر به همراه مقدمه هفت دقیقه و ده ثانیه می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: خواننده اثر علی رستگار و نوازندگان عبارتند از: هادی متعجب: نوازنده تار، رویا مطلبی: نوازنده پیانو، آرمین طائی: نوازنده تنبک، نعمت گنجی نظارت ضبط و میلاد نصرتی میکس اثر را به عهده داشته اند.