1395/12/23 اولین نشریه انگلیسی زبان واحد اردبیل مجوز نشر گرفت
    مجله Anthropogenic Pollution Journal (APJ) با پیگیری حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و با تلاش دکتر ابراهیم فتائی مجوز نشر گرفت.

به گزارش آنا، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد:  تابه‌حال حدود 6 پرونده نشریه به سازمان مرکزی دانشگاه ارسال‌شده است، خوشبختانه اولین نشریه انگلیسی‌زبان Anthropogenic Pollution Journal (APJ) مجوز نشر در واحد اردبیل توسط سازمان مرکزی صادر شد.

محمد ضعیفی زاده افزود:  این نشریه با مدیرمسئولی دکتر غلامرضا نادری و سردبیری دکتر ابراهیم فتائی و با اعضای تحریریه متشکل از متخصصان محیط‌ زیست داخلی و خارجی چاپ خواهد شد.

وی تصریح کرد: این نشریه پس از سه شماره انتشار،  اندیکس ISI, Scopus  و درجه علمی و پژوهشی اخذ خواهد نمود.