1395/12/15 انتشار کتاب « پردازش سیگنال های پیوسته و گسسته زمان با استفاده از نرم افزار متلب » در واحد اردبيل
    کتاب «پردازش سیگنال های پیوسته و گسسته زمان با استفاده از نرم افزار متلب» توسط همایون ابراهیمیان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با همکاری علی فهمی منتشر شد.

به گزارش مسئول انتشارات علمی واحد اردبیل، علی فهمی و همایون ابراهیمیان در خصوص محتوای این کتاب گفتند؛ پردازش سیگنال ­های پیوسته و گسسته زمان، آنالوگ و دیجیتال، سیگنال ­های بیولوژیکی بدست آمده از بدن برای تحلیل، تفسیر و استخراج ویژگی سیگنال­های حیاتی نقشي بسیار حیاتی و مهم در امر تشخیص و درمان بیماری­ها را دارد.

نويسندگان اظهار كردند: در درجه­ ی اول سعی بر این بود که مفاهیم مورد نظر در پردازش سیگنال­ ها به صورت عملی در محیط نرم­ افزاری متلب نشان داده شود. با توجه به گستره­ی استفاده ­ی دانشجویان و اساتید در حوزه­ های مهندسی برق با گرایش ­های مخابرات، کنترل، الکترونیک، قدرت و مهندسی پزشکی بیوالکتریک قابل استفاده می­باشد.