1395/12/14 برگزاری کارگاه آموزشی رسانه در واحد اردبیل
    کارگاه آموزش رسانه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، در دانشگاه آزاد اسلامي سرعین در حال برگزاری است.

حجت الاسلام حمید واحدی زاده گفت: این کارگاه از مورخ 11 الی 13 اسفند برای برادران و از 14 الی 16 اسفند برای خواهران برگزار می شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد:  کلاس های اموزشی که در این دوره از کارگاه رسانه برگزار می گردد شامل کلاس های " مهارت های رایانه ای" ، " شبکه های اجتماعی" ، "سواد رسانه ای و مخاطب شناسی" ، " حقوق رسانه ای" ، "اخلاق حرفه ای در رسانه" ، "مدیریت و ساماندهی" ، "تهیه و تدوین کلیپ" ، " عکاسی و تصویر برداری" ، "اصول گزارش نویسی و سوژه یابی" ، "گرافیک و صفحه آرایی"، " فرهنگ ،زیرساخت و امنیت در رسانه" و " آئین نامه ها و اصول نشریه نگاری" است.

وی افزود: در این دوره از کارگاه بیش از 50 نفر دانشجویان فعال رسانه ای از سراسر استان اردبیل حضور دارند که شامل مدیران مسئول نشریه ها، دبیران کانون ها و تشکلات، فعالین و نشریات معتبر دانشجویی در سطح استان، دانشجویان خبرنگار در نهاد های مختلف و دیگر فعالین مرتبط در فضای مجازی و سایبری هستند.

اختتامیه کارگاه رسانه بخش برادران روز جمعه 13 اسفند و افتتاحیه بخش خواهران نیز روز شنبه 14 اسفند برگزار شد.

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان نیز گفت:  این دوره به شکل اردویی برای دانشجویان فعال در حوزه رسانه با هدف ارتقا علم رسانه‌ای برگزار می‌شود.

سید محسن موسوی بیان کرد: علاوه بر این، کلاس‌های آموزشی و برنامه‌های مختلف تفریحی نیز برای این دوره در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به تداوم برگزاری این دوره‌ها اضافه کرد: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری دوره تکمیلی با حضور اساتید کشوری در مشهد مقدس باشیم.

دبیر رسانه‌ای نهاد رهبري دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: اهمیت فراوان رسانه در عصر حاضر ما را مجاب می‌کند که روش استفاده بهینه و درست را به فعالان دانشجویی رسانه آموزش دهیم و شاهد پرورش افراد متخصص از این دوره‌ها باشیم.