1395/12/04 واحد اردبیل، مقام اول استارت آپ ویکند گردشگری دانشگاه محقق اردبیلی را کسب کرد
    نماینده دانشگاه آزاد واحد اردبیل مقام اول استارت آپ ویکند گردشگری دانشگاه محقق اردبیلی را کسب کرد.

نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تحت راهنمایی بابک فرزانه و علی خرمدوست از اساتید این دانشگاه مقام اول استارت آپ ویکند دانشگاه محقق اردبیلی را کسب نموده و برنده جایزه دوازده میلیون ریالی این رویداد شد.

بابک فرزانه اظهار کرد:  استارت‌ آپ ویکند یک رویداد آموزشی- تجربی در سراسر دنیاست که در 3 روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می گردد.

وی افزود: در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت‌آپ، بازاریاب ها و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند تا طی 54 ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کنند.

عضو هیات علمی گروه مکانیک افزود: گروه تیم آریتا را حامد حسن زاده، فرزاد سلمانی، زینب روحی، سحر عاشوری، میلاد جمالی، مهدی قلعه جیغی پور، علی حسامی، هدیه عبادی، آیدا پناهی، رحمان مرادی، نیما شکرگزار، سینا هاشمی مجد تشکیل می دهند.

وی گفت: گروه آریتا با در نظرگرفتن و شاخص سازی پتانسیل های گردشگری استان اردبیل سعی درتبدیل استان خصوصاً شهر سرعین به قطب درمانی درضمن گردشگری را دارد.

وی افزود:  شهر اردبیل با داشتن آبهای درمانی قابلیت کنترل , بهبود و درنهایت درمان بیماری های ارتوپدی و فیزوتراپی را دارا می باشد که طبق برنامه و طرح گروه آریتا مزیت های این شهر شاخص سازی شده ودر جوانب این آب های درمانی مزیت های دیگری را به حوزه گردشگری اردبیل در راستای درمان آن می بخشد.

فرزانه  افزود:  بر طبق طرح ائه شده به خاطره مشکلات فرد بیمار امکاناتی از قبیل: تراپیست , پشکیار و استفاده از مراکز درمانی همراه با آبهای درمانی طی یک دوره تعیین شده توسط فرد متخصص این حوزه همچنین با حضور مشاور سلامت برای ارگانیک کردن سبک زندگی و غذایی فرد در نظرگرفته می شود.

وی ادامه داد: به لطف عنایت الهی این طرح رتبه اول استارتاپ ویکند گردشگری استان که در دانشگاه محقق برپا بود شد و مایه ی افتخار دانشگاه آزاد اسلامی در بین رقیبان سر سخت از سراسر شهرها شد که به امید الهی قدم های بعدی را درراستای کاربردی کردن این کسب وکار عظیم ازطرف گروه آریتا وبا حمایت مسئولان نیز خواهید دید.