1395/12/03 درخشش دانشجویان واحد اردبیل در نخستین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد آستارا
    دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در نخستین دوره از مسابقات ملی رباتیک آزاد آستارا خوش درخشیدند.

به گزارش خبرنگار آنا، فرزاد سلمانی سرپرست تیم آریتا اظهار کرد: در لیگ مسیریاب ساده، تیم IAVM 4 از مشهد به مقام نخست، دو تیم محققان جوان از سیستان و بلوچستان و اردبیل به‌صورت مشترک به مقام دوم و تیم IAVM 1 از مشهد به مقام سوم و در لیگ مسیریاب ویژه تیم‌های IAVM1 از مشهد، ARITA از اردبیل و IAVM 3 از مشهد به مقام‌های نخست، دوم و سوم دست یافتند.

در این مسابقات ۶۵ نفر در لیگ‌های مسیریاب ویژه، مسیریاب ساده، ربات پرنده، اختراعات و ابتکارات در بخش‌های دانشجویی و دانش‌آموزی در دو روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.