1395/11/23 نامگذاری بزرگترین مجتمع دانشگاهی واحد اردبیل به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی
    رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از نامگذاری بزرگترین مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، علی شامل گفت: بر اساس مصوبه هیات امنای استان اردبیل مجتمع دانشگاهی واقع در سایت بسیج این واحد به نام رییس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی مزین شد.

وی گفت: آیت الله هاشمی یار دیرین، وفادار و دلسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) بودند.

وی تصریح کرد: ایشان در همه حال و در همه بحبوحه های انقلاب، جنگ، سازندگی و در همه صحنه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و ... بهترین شخصیتی فعال و کلیدی  بودند.

شامل افزود: نقش محوری و کلیدی آیت الله هاشمی در توسعه و پیشرفت کشور بر همگان عین روز روشن و مبرهن است و دانشگاه آزاد اسلامی مرهون خدمات این یار سفر کرده است.

وی اظهار کرد:  بی شک نام پرآوازه اش در طول تاریخ این مرز و بوم ماندگار خواهد بود.