1395/11/22 برگزاری جشن انقلاب در واحد اردبیل
    جشن انقلاب در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مدیر کل فرهنگی دانشگاه گفت: امام خميني(ره) افزون‌ بر آگاهي و اشراف بر حقايق، اصول و فروع و آرمان‌هاي اسلام،‌ و آشنايي با تاريخ گذشته مسلمين و درك مصالح و مفاسد جامعه اسلامي، به مدد فراست خدادادي ‌اش با شناسايي دشمنان دين و نقشه‌هايشان و شناساندن آنان به امّت مسلمان،‌ توطئه‌هاي انها را برملا و بي‌اثر مي‌ساخت.

حجت الاسلام احمد شفایی مهر خاطر نشان کرد: عامل رهبري بدون در نظر گرفتن عواملي چون مکتب متعالي اسلام و حضور مردم قادر به پيش بردن انقلاب نبود. از اين‌رو، بنیانگذار کبیر انقلاب از هر دو عامل یعنی مکتب متعالي اسلام بعنوان قدرت برتر و حضور مردم در صحنه بعنوان بازوان اجتماعی انقلاب بهره گرفت و توانست نقش رهبری انقلاب را به بهترین نحو ایفا کند.

معاون برنامه ریزی واحد اردبیل نیز اظهار کرد: انقلاب اسلامی دارای دو دشمن آشکار داخلی و خارجی است که باید با چشم بصیرت به اوضاع و احوال کشور نگاه کنیم تا گرفتار دم های دشمنان نشویم.

محمد روحی عیسی لو با بیان اینکه عده ای از روی آگاهی و عده ای از روی جهالت دست به اقدامات غرض ورزانه در داخل کشور می زنند، افزود: این کارها باعث ایجاد بهانه برای دشمنان خارجی می شود تا توطئه های جدید را علیه انقلاب و ملت به راه بیاندازند.

وی از عموم مردم بویژه قشر فرهیخته دانشگاهیان دعوت کرد تا با حضور اگاهانه و پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن ضمن تجدید میاق با آرمان های انقلاب، مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خارجی بزنند.

اجرای تئاتر و سرود، مسابقه و تجلیل از فعالین فرهنگی دانشگاه از جمله برنامه های این همایش بود.