1395/11/11 دانشجوی واحد اردبیل انجام داد؛ اهدای مدال نقره جهانی به خانواده شهید مدافع حرم
    محمد داداشی، قهرمان رشته او-اسپورت جهان، مدال نقره مسابقات جهانی ترکیه را به خانواده شهید مدافع حرم، علی آقایی دانش آموخته رشته عمران این واحد دانشگاهی اهدا کرد.

در مراسمی که در منزل شهید علی آقایی با حضور مسئولان استانی انجام گرفت، سه نفر از قهرمانان کیک بوکسینگ اردبیل مدال های خود را به پدر، مادر و همسر شهید تقدیم کردند.

داداشی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق قدرت واحد اردبیل پیش از این، مدال آسیایی خود را به خانواده شهید مدافع حرم هاشم دهقانی نیا دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد، تقدیم کرده بود.

تندیس شهید هاشمی دهقانی نیا در محوطه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی که به نام این شهید نامگذاری شده است، 20بهمن ماه رونمایی شده و یکی از ساختمان های واحد به نام شهید علی آقایی نامگذاری خواهد شد.

در شهرستان اردبیل هر دو شهید مدافع حرم از دانشجویان و دانش آموختگان واحد اردبیل هستند.