1395/11/03 دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان اردبیل: اثربخشی دانشگاه باید از طریق صنعت و خدمات محقق شود / تصویب بودجه 109 میلیاردتومانی استان اردبیل
    چهاردهمین جلسه هیات امنای استان اردبیل، در ادامه برگزاری سلسله جلسات هیات های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی، به ریاست دکتر میرزاده و با حضور دکتر مجید خدابخش استاندار اردبیل و سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه با تسلیت مجدد رحلت بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و همینطور شهادت مظلومانه آتش نشانان در فاجعه ریزش ساختمان پلاسکو، اظهار داشت: وجود آیت الله هاشمی رفسنجانی نه تنها برای ما در دانشگاه آزاد اسلامی، بلکه برای تمامی ملت و انقلاب مغتنم بود.

وی افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یار و همراه امام (ره) و مقام معظم رهبری و سنگ صبور انقلاب بود که با صبر، سعه صدر و تدبیر، بحران ها را از سر کشور و انقلاب دور می کرد.

دکتر میرزاده ابراز امیدواری کرد خداوند توفیق دهد تا آرزوهای آیت الله هاشمی رفسنجانی درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی، جامه عمل پوشانده شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه غیرت و شجاعت آتش نشانان در فاجعه پلاسکو را ستود و تاکید کرد: جوانمردان آتش نشان با شجاعت برای حفظ جان و مال مردم، جانفشانی می کنند.

دکتر میرزاده خطاب به اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، از آنها خواست حداکثر توان خود را بر ایجاد درآمدهای غیر شهریه ای متمرکز کنند.

وی به کاهش جمعیت دانشجویی و وجود رقبای پرشمار در آموزش عالی کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در پی یافتن راه حل ریشه ای برای اصلاح اقتصاد دانشگاه در واحدهای زیان ده از جمله در استان اردبیل است.

میرزاده دلیل اصلی زیان دهی واحدها را نیروهای مازادی دانست که امروزه برای آنها دانشجویی در واحدها نیست و افزود: با شرایط موجود، به صلاح دانشگاه نیست که اقتصاد آن بر شهریه دانشجویی متکی باشد بلکه باید اثربخشی آن از طریق صنعت و خدمات محقق شود.

تبدیل به احسن اموال، حمایت و توسعه شرکت های دانش بنیان و جذب کمک های مردمی را ازجمله راه حل های اصلاح اقتصاد دانشگاه و جلوگیری از وابستگی به شهریه دانست.

فرصت یکساله به واحدهای زیان ده

وی با اشاره به مصوبات هیات های امنای استانی گفت: طبق مصوبات، به روسای واحدهای زیان ده فرصت یکساله داده می شود تا با اتخاذ تدابیر لازم، واحدهای متبوع را از زیاندهی خارج کنند تا در جلسات هیات امنای آینده، در مورد آنها تصمیم گیری شود.

جذب نیروهای حق التدریس، به نفع توسعه کیفی دانشگاه نیست

دکتر میرزاده به تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 33هزار و 500 عضو تمام وقت با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند و 13هزار استادیار به بالا در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند اما مهم اینجاست که ما باید همچنان در جذب هیات علمی تمام وقت کوشا باشیم چرا که جذب نیروهای حق التدریس به نفع توسعه کیفی دانشگاه نیست.

تصویب بودجه 96 استان اردبیل

گفتنی است در پایان جلسه هیات امنای استان اردبیل، بودجه این استان شامل 109 میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و 79 میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.