1395/10/20 پيام تسليت هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در پي ارتحال آيت ا... هاشمي رفسنجاني
    امروز در سوگ بزرگ مردی از سرزمین بزرگان و ابرمردان؛ ایران سرفراز، به ماتم و عزا نشسته ایم که سراسر زندگی پر برکتش را وقف اسلام و ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرد.

بسم ‌الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

ابرمردی که یار دیرین، وفادار و دلسوز بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) بود و در همه حال و در همه بحبوحه های انقلاب، جنگ، سازندگی و در همه صحنه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و ... بهترین همسنگر و همفکری  پویا، فعال و بی بدیل بودند.

نقش محوری و کلیدی آیت الله هاشمی در توسعه و پیشرفت کشور بر همگان عین روز روشن و مبرهن است و بی شک نام پرآوازه اش در طول تاریخ این مرز و بوم همانند امیرکبیرها به عنوان سردار سازندگی، استاد سیاست و اقتصاد و بزرگ تئوریسین فرهنگ و سیاست، ماندگار خواهد بود.

حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی به فرموده رهبر معظم انقلاب  نمونه‌ کم نظیری از نسل اول مبارزان ضد ستم شاهی و از رنج دیدگان این راه پر خطر و پر افتخار بود که  سال ها زندان و تحمل شکنجه های ساواک و مقاومت در برابر این همه و آن گاه مسئولیت های خطیر در دفاع مقدس و ریاست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و غیره، برگ های درخشان زندگی پر فراز و نشیب این مبارز قدیمی است.

خداوند روح این مرد بزرگ را با انبیاء و اولیای الهی و شهدای بزرگ تاریخ اسلام محشور گرداند. این ماتم عظمی را محضر مقام معظم رهبری، ملت سرافراز ایران، همسر فداکار، فرزندان محترم ايشان و تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می‌کنیم.

هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل