1395/10/17 اولین نشست تخصصی در حوزه نشریات در واحد اردبیل برگزار شد
    اولین نشست تخصصی استانی در حوزه نشریات دانشجویی با حضور رییس اداره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و رابطین نشریات دانشجویی استان در واحد اردبیل برگزار شد.

رییس اداره نشریات دانشجویی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص نرمش قهرمانه گفت: «قبلا صاحب امتیاز نشریات در دانشگاه بیشتر ستادی بوده که اکنون در مدیریت جدید دانشگاه به تغییر این ساختار و به دانشجویی کردن آن اهتمام کرده است.»

کیهانی مهر بیان کرد: «اکنون دانشجو بیشتر وقت خود را در فضای مجازی سپری می کند و به همین جهت مسوولان باید از این فرصت استفاده کرده و زمینه فعالیت نشریات الکترونیکی و مجازی را برای دانشجویان فراهم کند.»

وی به بحث اقتصادی و درآمد زایی در نشریات دانشجویی اشاره کرد و افزود: «برگزاری کارگاه های آموزشی و سمینارهای تخصصی می تواند ایده های دانشجویان را برای موفقیت در این بخش و همچنین بخش های فرهنگی، هنری و اجتماعی پویا کند.»

وی  در خصوص  ابهامات آیین نامه های اجرایی بیان کرد: «برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات به صورت الکترونیکی در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد و نمایندگان مدیر مسئولان با نظارت سازمان مرکزی انتخاب خواهند شد.»

وی در ادامه به نشریات صوتی و رادیو اینترنتی اشاره کرد و گفت: «دیگر زمان یک بعدی انتشارنشریات به پایان رسیده و باید دانشجویان را به روش های خلاقانه تر تشویق کرد.»

کیهانی مهر به برگزاری دومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی در سال 96 در واحد شهر قدس اشاره کرد و گفت : «تنظیم اساسنامه خانه نشریات دانشجویی نیز از کارهای در دست اقدام می باشد.»

مدیر کل  فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل نیز در این جلسه، آموزش و پژوهش را دو محور اساسی در دانشگاه معرفی کرد.

احمد شفائی مهر گفت : «فعالیت در نشریات دانشجویی باعث می شود دانشجو همزمان در این دو محور مهارت کسب کند. »

وی افزود: «تجربه نشان داده است دانشجویانی که در نشریات دانشجویی فعالیت کرده اند پس از فارغ التحصیلی، با مسائل اجتماعی آشناتر و در اجتماع مسئولیت پذیرتر هستند.»