1395/10/08 بسیج اساتید واحد اردبیل، موفق ترین کانون استان شد
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در سومین جشنواره مالک اشتر به عنوان کانون بسیج اساتید برتر در سطح سپاه استان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار آنا، در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا و بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر اشراف فرماندهی در عملکرد سال 1394، کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به این افتخار نایل آمد.

همچنین براساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرایند اشتراک کلی ریاست سازمان بسیج در وضعیت و عملکرد سال 1394 ، جواد واحدی زاده؛ مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به عنوان موفق ترین رده بسیج در سومین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه حضرت عباس(ع) اردبیل معرفی شد.

در لوح تقدیری که به همین مناسب به  مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اهدا شده، آمده است: ‹‹ قطعا این موفقیت مرهون تلاش ها و نقش موثر فرماندهی و مدیریت جنابعالی و بسیجیان آن رده می باشد.››

در این لوح ضمن قدردانی و سپاس از تلاش های مجدانه و مجاهدانه اظهار امیدواری شده است: ‹‹ با اتکال به خداوند سبحان و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) و نایب برحقش حضرت امام خامنه ای موفق و موید باشید.››