1395/10/05 کسب مقام سومی در پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت توسط کارمند واحد اردبیل
    هاجر سیدمحمدی کارمند واحد اردبیل در پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اختتامیه پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم نتایج پنجمین دوره از مسابقات اعلام و از برگزیدگان تجلیل شد و در بخش خواهران در رشته تحقیق؛ هاجر سید محمدی کارمند واحد اردبیل مقام سوم را کسب کرد.

این مسابقات در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و با حضور حافظان و قاریان قرآن کریم، مسئولان، کارکنان و استادان دانشگاه در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته برگزار شد.