1395/09/29 واحد اردبیل، در مسابقات کشوری دانشجویی سازه‌های ماکارونی مشهد اول شد
    تیم واحد اردبیل مقام اول مسابقات کشوری دانشجویی سازه‌های ماکارونی گرایش طراحی پل در مشهد را به خود اختصاص داد.

به گزارش آنا، هفتمین دوره مسابقات کشوری دانشجویی سازه‌های ماکارونی در موسسه آموزش عالی خاوران مشهد در گرایش ‌های طراحی پل، راندمان و سنگین میان دانشگاه های مختلف سراسری، آزاد و غیرانتفاعی کشور  برگزار شد.

دانشجویان  حاضر در تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛  آذر همدانی،  صنم صالحي،  شهریار سلمانی، حسین شاکر، سعید مرتضوی و حامد جهاندیده به راهنمایی آعضاي هیات علمی مهناز طالبی (گروه معماری) و علی منصوری (گروه عمران) بودند.

بزرگترین سازه ماکارونی جهان با نماد برج ميلاد مهرماه امسال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل رونمایی شد.