1395/09/20 جشنواره غذا در واحد اردبیل برگزار شد
    جشنواره غذا و دسر در بزرگترین خوابگاه دانشجویی واحد اردبیل برگزار شد.

مدیر دانشجویی واحد اردبیل گفت: به منظور ایجاد نشاط و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان خواهر، این جشنواره با بیش از 40 نوع غذا و دسر در خوابگاه حافظ برگزار شد.

اکبر قاسمی افزود: در این جشنواره 7 گروه 6 نفره از دانشجویان خواهر به پخت و نمایش غذاهای سنتی و محلی شهرهای مختلف کشور پرداختند.

وی اظهار کرد: در جشنواره غذاهای سنتی و محلی، رییس، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیر کل حراست، رییس اداره فرهنگی در میان داشجویان حضور یافته و از نزدیک با خلاقیت های دانشجویان آشنا شدند.

قاسمی بیان کرد: به تمام گروه های شرکت کننده در جشنواره با لحاظ اولویت جوایزی اهدا خواهد شد.

وی گفت: با توجه به استقبال خوب دانشجویان از این جشنواره مقرر است در سطح بزرگتر دومین جشنواره غذا و دسر در ماه های آتی برگزار شود.

مدیر دانشجویی واحد اردبیل سالم سازی فعالیت های دانشجویی و اوقات فراغت دانشجویان را از اولویت های معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد عنوان کرد.