1395/09/16 محمد روحي عيسي لو در مراسم گراميداشت روز دانشجو در اردبيل: 16 آذر روز شناخت دوست و دشمن است
    نماينده رياست دانشگاه آزاد اسلامي در تشكل هاي دانشجويان استان اردبيل 16 آذر را روز شناخت دوست و دشمن معرفي كرد.

محمد روحي عيسي لو گفت: اگر تاريخ را به صورت امانت واقعي مطالعه كنيم، دوست و دشمن را بهتر مي شناسيم و مي فهميم چه كساني به گذشتگان ما خدمت كرده اند و چه كساني خائن بودند.

وي افزود: همان كساني كه غائله 16 آذر را بوجود آوردند و باعث شهادت دانشجويان ما شدند، همان ها 70 سال نفت ايران را طبق قرارداد به بيگانگان واگذار كردند.

معاون برنامه ريزي و دانش بنيان واحد اردبيل اظهار كرد: قرار بود نيكسون، آذرماه به ايران بيايد و نصف امتياز نفت ايران به انگليس واگذار شود كه دانشجويان قيام كردند و سه شهيد اهورايي؛ بزرگ نيا، قندچي و شريف رضوي به درجه شهادت نائل شدند.

وي بيان كرد: 16 آذر روز مقابله با استكبار و استعمار است. ما در اين روز به دنيا نشان داديم كه اگر قرار باشد با خون خودمان آبروي كشور و منافع آن را حفظ كنيم، حتما اين كار را خواهيم كرد.

روحي گفت: بايد 16 آذر را به مفهوم اصيل خود، گرامي داشت كه اگر آن را به سرگرمي هاي الكي مشغول كنيم، به خون شهدا خيانت كرده ايم.

وي حفظ وحدت را لازمه جامعه امروز دانست و افزود: ممكن است افرادي وجود داشته باشند كه بخواهند وحدت ملت راخدشه دار كنند ولي وظيفه همه گروهها و افراد  اين است كه در راستاي وحدت حركت كنند.

روحي بيان كرد: در كشور ايران همسو و غيرهمسو نداريم و هر كس كه در زير پرچم جمهوري اسلامي خدمت مي كند، همسوي نظام است.

وي تاكيد كرد: جامعه به همگرايي نياز دارد ولي برخي ها با استفاده از كلمات تفرقه افكنانه، تخم نفاق را مي كارند كه اين كارشان خيانت به مردم و شهدا است.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد اسلامي استان اردبيل نيز با ايراد سخناني 16 آذر را روز پويايي علم و دين در كشور دانست.

حجت الاسلام حمید واحديزاده گفت: دانشجویان ما باید آگاهانه از وقایع تاریخ پر فرود و فراز ایران و واکنش دانشجویان به آنها درس بگیرند.
    وی در حاشیه این مراسم در گفت و گوی کوتاه با خبرنگاران افزود : باید برای بیان دغدغه های و نگرانی های دانشجویان که اغلب کنجکاو و حساس در برابر مسایل هستند زمینه ابراز عقاید فراهم شود.
    او برگزاری مناظره های عقلانی و منطقی در ارتباط با جریان های سیاسی و رسیدن به نقطه نظرهای مشترک در میان دانشجویان و پرهیز از حاکمیت فضای پلیسی و حراستی در دانشگاهها را راهی مناسب و مفید برای این منظور دانست.
    وی افزود : کارهایی هرچند اندک مانند ایجاد کرسی های آزاداندیشی در دانشگاهها به خصوص در کلاسهای گروه معارف انجام شده تا دانشجویان بتوانند در مسایل اجتماعی و حتی عقیدتی آزادانه نظرهایشان را ارایه داده و با دریافت پاسخ های لازم ؛ ضمن احساس راحتی از بروز بعضی شبهه ها پیشگیری شود.

اجراي تئاتر، موسيقي و مسابقه از ديگر برنامه هاي گراميداشت 16 آذر بود.