1395/09/16 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل برگزیده جشنواره رسانه ای ابوذر
    دانشجوی دانشگاہ آزاد اسلامي واحد اردبیل در جشنوارہ رسانه ای ابوذر که به همت سازمان بسیج رسانه استان برگزار شد، به عنوان نفر برگزیده مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش آنا،ازمیان بیش از 1100 اثر واصله به دبیرخانه جشنواره برابر ارزیابی كمیته داروران، فرهـاد یوسفی اردبیلی دانشجوی دكتری تخصصی ارتباطات واحد اردبیل در بخش تیتر جشنوارہ با اثر «سلفی با مقدسات» به عنوان نفر برگزیدہ انتخاب شد.

وی در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: سنخیت ظریف و هـنرمندانه اي بین نام گذاري جشنوارہ با رسالت اصحاب رسانه وجود دارد.

فرهـاد یوسفي اردبیلي ضمن تقدیر از دست اندر كاران برگزاري جشنوارہ در استان اردبیل،تمام كساني كه با ارسال آثار رسانه اي خود در جشنوارہ مشاركت داشته اند را بخاطر توفیق بزرگ حضور در این حركت ارزشمند، برندہ میدان آزمون دانست.

وي با قدر داني ویژہ از طراحان این برنامه در ستاد مركزي و سازمان كشوري بسیج رسانه بیان کرد: ابوذر غفاري كه از صحابه و بلكه دوستان پیامبر اسلام (ص) بود و در آزمون دیگر در كنار و خدمت حضرت علي (ع) دین داري خود را به اثبات رسانید، نماد عدالت خواهـي و مساوات طلبي در تاریخ مي باشد.

وي ایستادگي و مقابله با آنهـایي كه در پوشش دین و بنام دین مرتكب فساد مي شدند و درحقیقت بنام دین تیشه به ریشه اسلام مي زدند را بارزترین خصوصیت ابوذر غفاري دانستهـ، و افزود:پیوند ظریف و مقدسي بین نام گذاري جشنوارہ رسانه اي با رسالت صاحبان قلم و اصحاب رسانه در شرایط كنوني وجود دارد.

گفتني است مراسم اختتامیه این جشنوارہ با حضور مقامات استاني و كشوري و اقشار مختلف مخصوصا اصحاب رسانه پانزدهـم آذر در سالن ولایت سپاہ استان برگزار شد.