1395/09/04 رییس واحد اردبیل در همایش شکوه هجرت:دانشگاه آزاد اسلامی گام بزرگی در توسعه برنامه‌های مشارکتی بسیج برداشته است
    رئیس دانشگاه آراد اسلامی اردبیل ظهر امروز در همایش شکوه هجرت و اختتامیه اردوهای بسیج دانشجویی دراین واحد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تشکیل گروههای بسیجی توانسته گام بزرگی در توسعه برنامه‌های مشارکتی بسیبج بردارد.

علی شامل، با اشاره به اینکه اردوهای طرح هجرت از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: نسل کنونی باید ادامه دهنده راه شهدا باشند که آرامش کنونی کشورمان را در سایه خون شهدای والامقام به دست آمده است.

وی افزود: این حرکت گروهی دانشجویان و رفتن به روستاهای کشور برای عمران، آموزش و بهداشت هم وطنان یک جهاد بزرگ محسوب می شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل نیز آراستگی بسیج را به حرکت جهادی به عنوان یک کار پسندیده و ارزشی یاد کرد و گفت: این برای ما ارزشمند است که در کنار سایر نیروهای مسلح و مدیران و مسؤولان دلسوز این کشور به عنوان یک مدافع ارزشی حرکت کرده و حضور پیدا کنیم.

جلیل بابازاده گفت:  بسیج به عنوان یک نیروی سازمان یافته ارزشی در هر جا که تکلیف احساس کند برای پیشرفت و توسعه کشور ورود پیدا می‌کند و از هیچ  حاشیه‌سازی نیز واهمه و هراسی ندارد چرا که در مسیر مقدس و حفظ گرانبهاترین سرمایه نظام حرکت بی‌نظیری را انجام می‌دهد.

وی از بسیج به عنوان میراث گرانبهای امام راحل یاد کرد و گفت: مقام معظم رهبری دیروز برای یک سال آینده خط و خطوط حرکت بسیج را با اقتدار و صلابت کامل روشن کرد که در این بین حضور بسیجیان در قالب اردوهای جهادی و عمرانی می‌تواند به پیشرفت و توسعه کشور کمک کند.

در این مراسم مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل از افزایش کیفی 15 درصدی اردوهای جهادی و طرح هجرت خبر داد و گفت: این اردوها با همکاری سازمانهای مربوطه از جمله دانشگاهها و آموزش و پرورش انجام می‌شود که خوشبختانه تاکنون موفق عمل کرده است.

عظیم سرداری تصریح کرد: 175 گروه در عرصه‌های فرهنگی و آموزشی تشکیل شده و این گروه‌ها با عزیمت در طرح هجرت گام بزرگی در فقرزدایی واجرایی طرحهای عمرانی در بهسازی و مرمت مدرسه‌ها برداشته‌اند.

وی بیان کرد: با همت گروههای جهادی 87 پروژه کوچک و زودبازده در استان اردبیل به بهره‌برداری رسیده و نیز در قابل طرح هجرت 70 مدرسه با 50 هزار مترمربع زیباسازی و مرمت شده‌که یک اقدام بسیار موفق و قابل توجه محسوب می‌‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل اظهار کرد: 17 مدرسه توسط گروه هجرت دانشجویان مرمت شده و نیز 129 تیم پزشکی با خدمات‌دهی به مناطق محروم اعزام شده‌اند که این گروه 3 هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده و 875 مورد آن تخصصی بوده است.

وی گفت :  امسال ۳۱۰۰ نفر از اقشار مختلف مردم، طلاب، کشاورزان، دانش‌آموزان و پزشکان در طرح هجرت بسیج استان اردبیل شرکت کردند.