1395/09/01 معرفي مديران جديد در واحد اردبيل
    طي مراسمي با حضور رئيس ، معاونان و مديران واحد اردبيل، مدير فناوري اطلاعات جديد معرفي و از زحمات مدير سابق تقدير شد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل؛ در مراسم توديع و معارفه كه با حضور رئيس، معاونان و مديران واحد برگزار گرديد، ايرج قرباني به عنوان مدير جديد فناوري اطلاعات واحد اردبيل معرفي و از زحمات لطف اله محمدي مدير سابق تقدير شد.

همچنين طي احكام جداگانه اي از سوي مهران داوري بينا معاون آموزش و تحصيلات تكميلي واحد اردبيل، سيد هادي سيدحاتمي به عنوان سرپرست گروه آموزشي مهندسي برق الكترونيك و مخابرات و مسعود بكروي به عنوان سرپرست گروه آموزشي مهندسي كامپيوتر به مدت يكسال منصوب شدند.

همچنين حكم علي جوان فروزنده به عنوان سرپرست گروه آموزشي مهندسي معماري (مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا) و خانم مهناز طالبي به عنوان سرپرست گروه آموزشي مهندسي معماري (مقاطع كارشناسي و كارداني) از سوي معاونت آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه به مدت يكسال ديگر تمديد شد.