1395/06/29 وزیر علوم: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نگران مدرکشان نباشند
    وزیر علوم در پاسخ به فارس خبر داد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نگران مدرکشان نباشند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش در پاسخ به فارس گفت: مشکل رشته های دانشگاه آزاد از طریق شورای گسترش آموزش عالی حل می‌شود و دانشجویان نگران مدرکشان نباشند.

وی همچنین در رابطه با طرح سنجش و پذیرش آموزش عالی نیز گفت: این طرح را نمایندگان مجلس ارائه کردند که کلیت آن تصویب شده و مواردی از سوی وزارت علوم پیشنهاد شده که در زمینه جامعیت بخشیدن به پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

وی افزود: بعید است که این طرح تبعات منفی داشته باشد ولی بحث اصلی این است که سنجش و ارزیابی به طور جامع و کامل انجام شود که هم سوابق تحصیلی مدنظر باشد و هم نتایج آزمون‌ها.

فرهادی گفت: سال به سال پژوهش علمی و کاربردی در حال افزایش است و سال گذشته 24 میلیارد تومان قرارداد تجاری سازی در نمایشگاه هفته پژوهش منعقد شد که امسال عرضه شده است.

وزیر علوم در رابطه با طرح حذف برخی واحدهای پیام نور و غیرانتفاعی گفت: این یک نظر بوده که از سوی نمایندگان مجلس ارائه شده و هنوز تکمیل نشده است.