1395/05/19 براساس جدیدترین گزارش تامسون رویترز؛ دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول مهندسی، شیمی، علم مواد و ریاضی کشور را به خود اختصاص داد
    دانشگاه آزاد اسلامی در تازه‌ترین رتبه‌بندی موسسه تامسون رویترز، در چهار شاخه مهندسی، شیمی، علم مواد و ریاضی رتبه نخست را در بین دانشگاه‌های کشور کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جدیدترین گزارش مربوط به رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر جهان در سال 2016 میلادی در موسسه (Essential Science Indicators) ESI زیرمجموعه موسسه تامسون رویترز (ISI) انجام و در 22 شاخه علمی منتشر شده است.

در این رتبه‌بندی، دانشگاه آزاد اسلامی در 4 شاخه مهندسی، شیمی، علم مواد و ریاضی در بین دانشگاه‌های کشور رتبه نخست و در شاخه کامپیوتر هم رتبه دوم را کسب کرده است.

همچنین دانشگاه آزاد اسلامی در شاخه مهندسی رتبه 76 جهانی را به خود اختصاص داده است.

اطلاعات جدول زیر، نشان‌دهنده جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در میان دانشگاه‌های کشور و دانشگاه‌های برتر جهان در 5 شاخه علوم مهندسی، شیمی، مواد، ریاضی و کامپیوتر است.

رتبه دانشگاه آزاد اسلامی براساس گزارش موسسه ISI-ESI در 5 شاخه تخصصی در سال 2016

شاخه تخصصی درESI