1395/05/03 در جلسه هیات رئیسه مطرح شد؛ بیش از 60درصد استادان تمام‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی درجه استادیاری به بالا دارند
    3 سال تراز مثبت مالی در دانشگاه آزاد اسلامی، حاصل انضباط مالی و درآمدزایی دانش‌بنیان و کاهش هزینه‌های دانشگاه است

صدوشصت‌وهشتمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه گفت: علیرغم کم شدن تعداد دانشجو، افزایش جذب هیات علمی، عدم افزایش شهریه ثابت، با عنایت خداوند در سه سال اخیر تراز مثبت داشته و پروژه‌های عمرانی دانشگاه با قوت پیش رفته و هر ماه چندین افتتاح داریم.

وی افزود: هرچند این به معنای نداشتن واحد زیان‌ده نیست و باید این مشکل را که از سنوات قبل باقی مانده، حل کنیم.

دکتر میرزاده پیشنهاد داد کمیسیون ویژه ای برای حل مشکل واحدهای زیان‌ده تشکیل شود تا با استفاده از فرمول‌ها و روش‌های مختلف، جلوی زیان‌دهی این واحدها نیز گرفته شود.

میرزاده با اشاره به سفر ریاست هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به استان کرمان گفت: در این سفر مصوبات مهمی درخصوص واحدهای استان کرمان صورت گرفت که باید پیگیری شود.

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهشی و فناوری، گزارشی از سفر خود به واحد ایلخچی و اقدامات صورت‌گرفته در این واحد ارائه کرد و گفت: تیم رباتیک این واحد در یکی از سخت ترین رشته‌های رباتیک حائز رتبه سوم جهان شده است که جا دارد تقدیر ویژه ای از این گروه صورت گیرد.

به گفته دکتر واشقانی فراهانی، این واحد با دارا بودن مرکز رشدی هدفمند و 3 شرکت دانش بنیان و واحد فن‌آور، شایسته تقدیر و تشکر است.

در ادامه، گزارشی از کمیسیون تخصصی شماره یک و مصوبات آن توسط معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارائه شد و براساس این گزارش، مصوب شد روسای واحدها نسبت به صدور حکم افرادی که مصوبه هیات جذب را دارند، تسریع کنند و در صورت عدم جذب معاون آموزشی دانشگاه پذیرش دانشجو در آن رشته محل را حذف خواهند کرد.

دکتر میرزاده تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تصویب رشته‌ها بسیار سختگیرانه عمل می کند و اگر واحدی نتواند شرایط تصویب رشته‌ها را فراهم کند، این رشته حذف می شود و در هیچ دفترچه ای نخواهد آمد.

دکتر سیدطه‌هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن ارائه گزارشی از کمیسیون شماره 2 هیات رئیسه، با بیان اینکه طراحی‌های نهایی برای کارت هوشمند دانشجویی و فارغ التحصیلان دانشگاه صورت گرفته است، گفت: کارت هوشمند دانشجویی، به صورت یک کارت با چند کاربری مختلف به زودی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر فن‌آوری اطلاعات و مرکز حراست دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

به گفته وی، آیین نامه اجرایی کمیته تبلیغات و آگهی‌های دانشگاه نیز در کمیسیون شماره 2 هیات رئیسه به تصویب رسیده و به زودی ابلاغ خواهد شد.

در ادامه صدوشصت‌وهشتمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن‌هاشمی معاون عمرانی ضمن ارائه گزارشی از ادامه طرح یاد سبز شهدا (درختکاری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به یاد شهدا) که در سال گذشته نیز انجام شده بود، اعلام کرد دانشگاه حدود 15 میلیون مترمربع فضای سبز دارد که نیازمند یک سازوکار واحد و رعایت نکات علمی درخصوص کاشت و نگهداری گیاهان آن است.

همچنین مصوب شد مسئولان فضای سبز واحدهایی که در ایجاد و نگهداری فضای سبز موفق بوده اند، مورد تشویق و تقدیر قرار گیرند.

در ادامه، گزارشی درخصوص بیمارستان‌های کازرون، اردبیل، تبریز و فرهیختگان تهران ارائه و مقرر شد مطابق مصوبات قبل تجهیز و آماده سازی نهایی این بیمارستان‌ها در دستورکار قرار گیرد و امسال این بیمارستان‌ها به بهره‌برداری برسد.

دکتر بهروز دانشیان رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه نیز گزارشی درخصوص برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ارائه کرد. وی با بیان اینکه 167 واحد دانشگاه مجری دوره‌های دکتری تخصصی هستند، اظهار داشت: این آزمون در 53 حوزه برگزار شده و در حال حاضر مصاحبه‌های این آزمون در حال برگزاری است و تاکنون 80درصد آن انجام شده است.

وی افزود: نتایج آزمون دکتری در نیمه دوم شهریورماه اعلام خواهد شد.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص غایبین در جلسه مصاحبه دکتری گفت: این افراد باید تقاضا و مستندات مربوط به موجه بودن غیبت خود را به مرکز آزمون ارائه دهنده تا زمان مصاحبه مجدد برای آنها تعیین شود.

دکتر میرزاده و اعضای هیات رئیسه از زحمات دکتر حسین زاده لطفی، دکتر دانشیان و همکاران ایشان در برگزاری منظم و قانونمند آزمون دکتری تخصصی تشکر کردند.

دکتر حسین زاده لطفی گفت: ممیزی 8هزار رشته دانشگاه آزاد اسلامی از کاردانی تا دکتری تخصصی با قوت تمام صورت گرفته، البته رشته‌هایی که شرایط لازم را نداشته باشند، ظرفیتی برای آنها در نظر گرفته نمی شود و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حفظ کیفیت آموزشی برنامه جدی دارد.

دکتر میرزاده نیز در این خصوص گفت: در دوره مدیریت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت مربی به سایر درجات علمی اعضای هیات علمی از 60 به 40 بهبود یافته و امروز بیش از 60درصد از استادان دانشگاه آزاد اسلامی درجه استادیاری به بالا دارند.