1400/08/24 شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
    شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور سیروس صابری مشاور ریاست دانشگاه و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اردبیل برگزار شد.

صابری در این جلسه گفت: مسئولان و عوامل حراست نباید خود را از دیگران جدا کنند تا مردم مشکلات خود را با آنها در میان بگذارند، با این روش مشکلات راحت‌تر حل خواهد شد و انتقال مسائل به معاونت های مختلف نیز آسان تر خواهد بود.
    وی اظهار داشت: اقدامات باید در مواقع مناسب انجام شود. همچنین بخشنامه ها باید با بررسی همه جوانب صادر شود تا مشکلی پیش نیاید.
    رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی به وظایف متعدد این مرکز اشاره و تصریح کرد: ایجاد محیط امن برای دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان از وظایف این مرکز است. تخلفات به وجود آمده به روش‌های مختلف توسط حراست مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت لزوم با فرد مورد نظر صحبت و تذکر لازم داده می‌شود.
    صابری ادامه داد: نحوه تذکر به افراد متفاوت است و روش ها و افراد مناسبی باید برای انتقال تذکر مورد استفاده قرار گیرد. با این روش جلوی بسیاری از مسائل گرفته می شود.

وی تأکید کرد: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر در وضعیت مطلوب قرار دارد و سعی می‌کنیم با ارتباطات خوب درون سازمانی و برون سازمانی با همه قسمت ها هم‌افزایی داشته باشیم و همه پیشنهادها را دریافت و بررسی کنیم و با ارتباط با سایر سازمان‌ها مانع از گسترش برخی مشکلات به درون دانشگاه شویم.
    رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی از مسئولان حراست خواست تا با توجه به بودجه تخصیص یافته و با برنامه ریزی صحیح، مشکلات موجود را اولویت بندی کرده و نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

fapjunk.com