1400/08/22 کسب دیپلم افتخار سیزدهمین المپیاد سراسری دانشجویان علوم پزشکی کشور توسط دانشجوی رشته پرستاری واحد اردبیل
    مریم لطفی دانشجوی رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، موفق به کسب دیپلم افتخار در حیطه «کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم با موضوع تاب آوری کسب و کارهای دانش بنیان» سیزدهمین المپیاد سراسری دانشجویان علوم پزشکی کشور شد .

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از سوی استعداد‌های درخشان و امور نخبگان در ۶ حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت، تفکر علمی در علوم پایه و مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت برگزار شد. در حیطه «مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت» و حیطه «کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم» علاوه بر دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری عمومی؛ دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) هم می توانند در المپیاد شرکت کنند.

این المپیاد علمی هرساله در دو مرحله آزمون انفرادی و دو مرحله گروهی برگزار می شود. 2500 دانشجو در 6 حیطه پس از رقابت دانشگاهی  و کسب امتیازات بر اساس سهمیه بندی اعلام شده از دبیرخانه المپیاد، وارد مرحله اول آزمون انفرادی یا اصطلاحا غربالگری می شوند که امسال در ۱۳ خرداد در ۳۹ دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. سپس در هر  حیطه90 نفر به تعداد جمعا540 نفر از دانشجویان برتر وارد مرحله دوم انفرادی و مرحله اول گروهی می شوند که طی آن دانشجویان پروژه های تحقیقاتی خود را انجام می دهند. امسال مرحله دوم انفرادی در تاریخ اول مهرماه برگزار  شد و بر اساس نمرات انفرادی دوم و گروهی اول منتخبین راه یافته به مرحله دوم گروهی مشخص شدند. تعداد منتخبین راه یافته به مرحله دوم گروهی 215 نفر هستند.

در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم ، "مریم لطفی" و هم‌تیمی‌هایش به مرحله دوم گروهی المپیاد مذکور راه یافتند و موفق شدند در جمع 10 تیم برتر نهایی سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور قرار گیرند. همچنین وی در رقابت با سایر دانشجویان منتخب دانشگاه های علوم پزشکی کشور، در  مرحله دوم آزمون انفرادی که در تاریخ اول مهرماه سال 1400 در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد؛ موفق شد دیپلم افتخار در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور را از آن خود کند.

fapjunk.com