1400/08/19 رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اردبیل : همایش صیانت از فضای مجازی برگزار شد
    دکتر حسن حسین زاده از برگزاری همایش صیانت از فضای مجازی و چالش های حقوقی آن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، حسین زاده در حاشیه این همایش گفت: همایش صیانت از فضای مجازی و چالش های حقوقی آن به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، انجمن علمی دانشجویی حقوق و مرکز مشاوره جامع معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل و با همکاری پلیس فتا استان اردبیل در روز سه شنبه 1400.8.18 برگزار گردید.

وی در خصوص مباحث مطرح شده در این همایش افزود: در این همایش ابتدا جناب سرهنگ طالع در خصو ص پیشگیری در بعد خطر های احتمالی و حتمی در بستر های مجازی مطالبی ارائه  و در خصوص موضاعات مشترک همکاری با مرکز تحقیقات پلیس در مسایل فضای مجازی اعلام آمادگی کرد. در ادامه نیز دکتر منصور عشق پور، دکتر سهند مهدوی و دکتر علی اصغر کارگر در باب حقوق فضای مجازی و چالش های قانونی آن مطالبی را ارائه  و در ابعاد کلی قاعده حقوقی (حقوق خصوصی) و بررسی بستر های حاکم و تاثیرات ممنوعیت ها و عوامل تخریب و اشتیاق و سوق خانواده ها به سمت فضای مجازی پرداختند و سپس پرسش و پاسخ بین حضار و اساتید صورت گرفت.

fapjunk.com