1400/08/05 رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عملکرد خود را تشریح کرد: فعالیت 45 شرکت فناور در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل/ دانشگاه را با مسائل جامعه پیوند زدیم
    اسحاق رسولی گفت: اکنون این دانشگاه با مسائل جامعه پیوند زده شده و در حل مسائل جامعه پیشگام و پیش رو است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اردبیل، اسحاق رسولی بعدازظهرامروز در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، اظهار کرد: به همت تلاش های انجام شده اکنون 45 شرکت فناور در دانشگاه  آزاد اسلامی اردبیل شکل گرفته است  که این قشر در دانشگاه توانایی تبدیل دانش به محصول و خدمت را دارند.
    وی افزود: شرکت های فناور این دانشگاه بیش از 200 نوع محصول تولید می کنند که 81 نوع آن تجاری سازی شده اند.
    رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با بین اینکه در طی مدت گذشته دانشگاه را با مسائل جامعه پیوند زده ایم، بیان کرد: نیازمندی های توسعه ای استان توسط دانشگاه مطالعه و سپس امکانسنجی با درنظرگرفتن ظرفیت دانشگاه انجام شده تا مشخص شود دانشگاه آزاد درکدام حوزه های دانشگاه می تواند مفید باشد.
    رسولی تصریح کرد: حوزه های گردشگری با رویکرد گردشگری سلامت، سنجش سلامت و ایجاد کمپ تیم های ملی، حوزه صنایع غذایی و تبدیلی و حوزه های فناور و ... از جمله بخش های بوده که دانشگاه در آن ها نقش آفرینی دارد.
    وی در بخش پایانی سخنان خود اذعان کرد: به هیچ وجه در طول مدت مسوولیتم در این دانشگاه کم نگذاشتم و تاجایی که ممکن بود کار کردم.

fapjunk.com