1400/08/05 با حضور بیش از 300 دانشجو و در دو روز متوالی؛ مراسم استقبال از نو دانشجویان واحد اردبیل برگزار شد
    مراسم استقبال از نو دانشجویان ورودی سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مراسم استقبال از نو دانشجویان واحد اردبیل با حضور مسئولین این دانشگاه و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ویژه کرونا بر گزار شد .

در این مراسم که در دو روز ( مراسم روز چهارم آبان ماه ویژه دانشجویان رشته های غیر پزشکی و برنامه روز پنجم آبان ویژه دانشجویان رشته های پزشکی و پیرا پزشکی ) متوالی برگزار شد، بیش از 300 دانشجو حضور یافته و در خصوص معاونتهای مختلف، تسهیلات و امکانات موجود، سرای نوآوری، مراکز رشد، شرکتهای دانش بنیان، انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی و همچنین بسیج دانشجویی اطلاعات مربوطه را دریافت کرده و با برخی دانشجویان موفق در مقاطع مختلف تحصیلی آشنا شدند.

جهت مشاهده گزارش تصویری این مراسم اینجا کلیک کنید.

fapjunk.com