1400/02/30 در حاشیه افتتاح دفتر تقریب مذاهب اسلامی واحد اردبیل و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی؛ دستگاه طراحی و ساخت اینورتر فتوولتایک رونمایی شد
    دستگاه طراحی و ساخت اینورتر فتوولتایک متصل به شبکه ۵kw ساخته شده در واحد اردبیل با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و استاندار اردبیل رو نمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در حاشیه سفر رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اردبیل دستگاه طراحی و ساخت اینورتر فتوولتایک متصل به شبکه ۵kw رونمایی شد.

دکتر علی راهنمایی در این خصوص گفت: این دستگاه به همت دکتر مهدی سلیمی ،دکتر عادل زکی پور و اینجانب ،از اعضای هیات عملی گروه الکترونیک دانشگاه ازاد اسلامی واحد اردبیل، ساخته شده است.

وی با اشاره به این نکته که این دستگاه پل ارتباطی بین پنل های خورشیدی و شبکه ای است ادامه داد: قبلا این دستگاه وارداتی بود و شامل گارانتی نمی شد اما با تکنولوژی داخلی در حال حاضر در واحد اردبیل ساخته می شود و حداقل دو سال گارانتی برای آن ارائه خواهد شد.

fapjunk.com