1400/02/12 برگزاری پویش ملی « در بهشت» توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
    مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، پویش ملی « در بهشت» ویژه‌ي برنامه های قرآنی، دینی، معرفتی و اجتماعی در دانشگاه های سراسر کشور را برگزار می کند.

مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، اقدام به برگزاری پویش ملی"در بهشت" ویژه برنامه های قرآنی، دینی، معرفتی و اجتماعی در دانشگاه های سراسر کشور نموده است. از محورهای این پویش می توان به مسابقه حفظ و مفاهیم آیات مباركه قرآن كريم؛ برگزاری دوره های آموزش مجازي؛ برگزاری مسابقات قرآنی ترجمه نمایشنامه ای "طنین وحی"؛ عهدنامه حضرت امیر علیه السلام خطاب به مالک اشتر " منشور حکومت علوی"؛ رزمایش مواسات و همدلی؛ مسابقه رمان، داستان و كتابخواني و همچنین تولیدات رسانه ای اشاره کرد. علاقه‌مندان به شرکت در این رويداد ملي می‌توانند آثار خود را به سایت پويش ارسال و از جوايز و هداياي نفيس بهره مند شوند.

📌 ارسال اثر در جشنواره با ثبت نام در سایت و از طریق شبکه های اجتماعی جشنواره امکانپذیر است؛ بنابراین لازم است درخواست کنندگان با انتخاب هشتک #در_بهشت و ارسال اثر به آیدی @dar_behesht همراه با  اطلاعات شخصی خود اقدام نمایند.

* اطلاعات شخصی شامل (نام نام خانوادگی، شماره همراه، استان، شهر، دانشگاه) می باشد.
    * آثاری که استانداردهای فنی و نمایشی را نداشته یا خارج از موضوعات تعیین شده باشند،  از بخش مسابقه حذف می­‌شوند.

☎️ شماره های تماس

el@nahad.ir

جهت کسب اطلاعات بیشتر به http://darbehesht.ecnahad.ir مراجعه کنید.

fapjunk.com