1399/12/12 برگزاری اولین جلسه رویداد ملی کرسی های آزاداندیشی دانشجویی در واحد اردبیل
    اولین جلسه از رویداد ملی کرسی های آزاداندیشی دانشجویی با موضوع عفاف و حجاب در واحد اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد اردبیل در حاشیه اولین جلسه کرسی آزاد اندیشی گفت: اولین جلسه این رویداد ملی  دانشجویی  روز یکشنبه دهم اسفند ماه سالجاری در واحد اردبیل با حضور دو تیم چهارنفره( تیم منتقد وتیم موافق ) با رعایت پروتکل های بهداشتی  درسالن دفاع دانشکده علوم انسانی  برگزار شد.
    وی افزود: در این رویداد که با حضور هیات داوران و کارشناس مجری و کارکنان حوزه معاونت  فرهنگی و دانشجویی وتعداد بسیار محدود تماشاگران ( طبق آیین نامه مربوطه)برگزارشد ، تیم های دانشجویی طهورا و عفیفه در خصوص امر حجاب و عفاف به تبیین نظرات خود پرداختند.
    معصومی ضمن ابراز رضایت از برگزاری این کرسی ها برای پرورش وتربیت نسلی سخنگو وکار آمد در دانشگاه ادامه داد: در استان اردبیل 20 تیم در زمینه های اجتماعی ، فرهنگی، سیاسی و کشاورزی وعلمی  ثبت نام کرده بودند که پس از طی مراحل اداری وگذراندن سه کارگاه توجیهی ویژه دانشجویان وداوران بصورت حضوری ومجازی ، به فضل الهی امروز شاهد اولین اجرای این رویدادها بودیم.
    وی خاطرنشان کرد: این رویداد در روزهای10،12،13 و 16 اسفند تیم ها کرسی های خود را برگزار خواهند کرد که پس از اتمام و تعیین فینالیست ها ، مجددا مرحله نهایی استانی برگزار و منتخبین جهت راهیابی به مرحله کشوری ، معرفی خواهند شد .

fapjunk.com