1399/12/11 به انتخاب هیات داوران دومین جشنواره ملی نشر دانشگاهی؛ کتاب ژئومورفولوژی ایران در بین برترین کتابهای سال قرار گرفت
    کتاب ژئومورفولوژی ایران که توسط عضو هیات علمی واحد اردبیل، دکتر رسول صمد زاده، تالیف شده است در بین برترین کتابهای سال نشر دانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دومین جشنواره ملی نشر دانشگاهی ایران روز ششم اسفند 99 برگزار شد و برترین کتب و ناشران سال 99 معرفی شدند که در بین کتب برتر، کتاب رسول صمد زاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز دیده می شود.

لازم به ذکر است پیش از این سه کتاب با عنوان‌های «درآمدی بر روش تحقیق در جغرافیای طبیعی»، «ژئومورفولوژی خاک» و «تغییرات محیطی کره زمین در کواترنر» از رسول صمدزاده به چاپ رسیده است که کتاب «تغییرات محیطی کره زمین در کواترنر» برگزیده دومین دوره جایزه کتاب سال دانشگاه آزاد اسلامی (ابن‌سینا) در گروه فنی و مهندسی شد.

fapjunk.com