1399/12/09 با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و برای اولین بار در ایران ؛ خط تولید کربن اکتیو میله ای راه اندازی شد
    اولین خط تولید کربن اکتیو میله ای (گرانول) کشور توسط واحد فن آور مستقر در مرکز رشد واحد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، بابک پردل گفت: این خط تولید با ظرفیت تولید سالانه 150 تن، توسط مهندس احدوند به عنوان یکی از هسته های فن آور مستقر در مرکز رشد اردبیل راه اندازی و تحویل خریدار گردید.

رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: این شرکت که سابقه ساخت دستگاه ها و ماشین آلات فیلر بونکر، میوه خشک کن ،کوره تحت خلا، برش و خم میلگرد را دارد برای دست یابی به دانش فنی این خط تولید سه  ماه تلاش و تحقیق و همچنین بالغ بر دو میلیارد ریال هزینه کرده است و قادر است سالانه تعداد 30 عدد از این خط تولید را روانه بازار کند.

وی در خصوص مشخصات این خط تولید گفت: این خط تولید شامل سه بخش اصلی خشک کن، میکسر و اکسترودر  می باشد که خشک کن آن با پنل مخصوص و سیستم گرمایش بهینه ساخته شده است و راندمان زمانی بسیار مطلوبی دارد و با مبدل حرارتی سه جداره خود احتمال تماس گازهای احتراق با محتویات داخل خشک کن را به صفر می رساند و کربن اکتیو بدون هیچ گونه آلودگی در آن خشک می گردد.

پردل ادامه داد: میکسر این خط با ظرفیت هشتاد کیلوگرم با موتور الکتریکی یازده کیلووات و گیربکس شفت مستقیم برای تولید خمیر کربن اکتیو همگن طراحی شده است و با توجه به درصد بالای آب در خمیر کربن اکتیو، میکسرهای عادی قادر به اختلاط کامل مواد آن نمی باشند.  اکسترودر این خط ویژه کربن اکتیو بهینه شده دارای سیستم هیدروموتور و ظرفیت شصت کیلوگرم در ساعت مجهز به کاتر اتوماتیک و کنترل دار برای تولید میله های یک شکل و یک اندازه کربن اکتیو. طرح سیستم ماردون این اکسترودر ویژه کربن اکتیو ساخته شده است.

وی خاطرنشان کرد: کربن اکتیو تولید شده توسط این خط تولید در صنایع این دستگاه در صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی و همچنین ساخت دستگاه های تصفیه آب مورد استفاده قرار می گیرد و بازار مصرف خوبی دارد. لذا بر آورد می شود کلیه خطوط تولید شده به فروش برسد.

fapjunk.com