1399/11/29 پنج بانوی کاراته کای آکادمی فرهیختگان واحد اردبیل به مسابقات انتخابی تیم ملی راه یافتند / اجرای فنون سبک «گوجوگای کن بوکان» با روش علمی
    به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، تیم کاراته بانوان آکادمی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در سال 98 با هدف پرورش ورزشکاران حرفه ای بر پایه آموزشها و روشهای علمی جهت شرکت در مسابقات لیگ و همچنین عضویت در تیم ملی تشکیل شد. هم اکنون پس از یک سال تمرین سخت و مستمر، هشت مقام اول و دوم استانی توسط اعضای این آکادمی کسب شد که پنج نفر از این بانوان ورزشکار به مسابقات انتخابی تیم ملی راه یافتند. به مناسبت کسب این موفقیت با مربی تیم کاراته بانوان آکادمی فرهیختگان واحد اردبیل به گفتگو نشستیم.

• 1-لطفا خودتان را معرفی کنید:

لیلا برقی هستم. کارشناس حرفه ای پزشکیاری ورزشی و دارای کمربند مشکی دان 5

2-چه سبکی دارید و چند سال است که در این رشته مربی گری می کنید؟

• کاراته سبک گوجوکای  jkf/کن بوکان و حدودا 15 ساله که مربیگری می کنم.

3-تا چه مقطعی دانشجوی دانشگاه آزاد بودید؟

• مقطع کاردانی را در رشته تربیت بدنی را در دانشگاه آزاد اردبیل گذراندم

4-از چه زمانی مربی تیم بانوان واحد اردبیل شدید؟

• قبلا یک دوره سه ساله از سال 88 تا 90 مربی دانشگاه آزاد بودم و اخیرا نیز از سال 98 به عنوان مربی در خدمت تیم آکادمی فرهیختگان اردبیل هستم.

5-تا کنون چند کاراته کا را مربی گری کرده اید؟

• بیش از 800 نفر را مربیگری کرده ام.

6-چه تعداد کارآموز در آکادمی دارید؟

• فعلا 13نفر کارآموز در آکادمی داریم

• 7-کارآموزهای شما عمدتا از چه قشری هستند و به چه طریق جذب آکادمی شده اند ؟

در بین کارآموزها هم دانشجو و هم دانش آموز داریم که بر اساس استعداد هایشان شناسایی و جذب آکادمی شده اند.

8-آیا امکان اظافه شدن نفرات جدید به تیم آکادمی وجود دارد؟ چه شرایطی برای عضویت در این آکادمی در نظر گرفته اید؟

• امکان اضافه شدن نفرات جدید به کلاس های کاراته بانوان اکادمی وجود دارد و برای اضافه شدن به تیم اصلی اکادمی باتوجه به سابقه و آمادگی بدنی بازیکنان و اینکه از نظر تکنیکی هم سطحشون بالا باشه و شرایط سنی شون به گونه ای باشه که امکان رشد و شکوفایی داشته باشند مورد بررسی قرار می گیرند. نفرات جدید و بچه های پایه پس از حضور مستمر در تمرینات و به مرور و با توجه به شرایط موجود عضو تیم اصلی خواهند شد.

• 9-مهمترین مقام هایی که اعضای آکادمی تا کنون کسب کرده اند ؟

سحرمیکائیل زاده مقام سوم مسابقات جهانی سال 2015 مسابقات بین المللی وکشوری که دوبار به اردوی تیم ملی دعوت شده، مهسا طاهری فرد مقام اول مسابقات آسیایی 2016  و سوم مسابقات بین المللی و چندین مقام اول کشوری که یکبار دعوت به اردوی تیم ملی شده، نسترن سید دین خواه مقام سوم مسابقات بین المللی، اسما شجاعی مقام اول مسابقات بین المللی  و چندین مقام کشوری، زهرا حسین زاده مقام سوم مسابقات بین المللی و چندین مقام کشوری،  نازیلا ارغون پر، سحر صفرزاده، محدثه نعمتی که دارای مقام های کشوری در رده های مختلف سنی هستند.

10-اعضای تیم آکادمی چه رتبه هایی در سال جاری بدست آورده اند ؟

• امسال دو دور مسابقات انتخابی برگزار شد. یکی انتخابی شهرستان اردبیل که همه بازیکنان مقام اول راکسب کردند. مرحله ی بعدی انتخابی استان بود که پنج بازیکن با کسب مقام اول به مرحله ی سوم که انتخابی تیم ملی است دست یافتند که انشالله بتوانند در این مرحله هم مقام بیاورند و به مسابقات آسیایی اعزام شوند.

• 11-در مسابقات استانی چند نفر شرکت کرده بودند و چند نفر به مرحله کشوری راه پیدا کرده اند؟

درمسابقات استان اردبیل حدودا 100کاراته کا شرکت کرده بودند و 22 نفر به مسابقات انتخابی تیم ملی راه یافتند که پنج نفر از آنها عضو آکادمی فرهیختگان اردبیل بودند.

12-چه رتبه یا نتیجه ای را برای اعضای تیم آکادمی فرهیختگان در مسابقات کشوری پیش بینی می کنید؟

• پیش بینی من این است که حتما چند تا از بچه ها در این دوره برای اردوی تیم ملی انتخاب و دعوت خواهند شد و در مسابقات آسیایی کویت نیز حاضر خواهند بود.

13-مرحله کشوری کی و کجا برگزار خواهد شد؟

• قرار بود انتخابی تیم ملی نیمه دوم اسفند برگزار شود ولی متاسفانه مسابقات به دلیل شیوع مرونا و منع تردد به تعویق افتاد و احتمالا اردیبهشت ماه 1400مسابقات برگزار شود.

14-مسابقات جهانی کی و کجا برگزار خواهد شد؟

• طبق تقویم اعلامی ، مسابقات آسیایی در مهرماه 1400در کشور کویت برگزار خواهد شد.

15-روزانه چند ساعت با کارآموزها کار می کنید؟

• روزانه حداقل 3ساعت با اعضای تیم تمرین می کنیم.

16-به نظر شما فعالیت در این آکادمی باعث علمی شدن این رشته می شود؟

• وجود رشته ی کاراته در مدارس تربیت بدنی نشان دهنده سطح فنی و علمی بالای این رشته نسبت به سایر رشته است و فعالیت در این آکادمی سبب رشد علمی  بیشتر خواهد شد. همچنین به دلیل وجود امکانات کافی در آکادمی و مرکز سنجش و سلامت دانشگاه، امکان آنالیز تک تک بازیکنان از نظر قدرت، سرعت، چابکی و... وجود دارد که ابزار علمی بسیار مناسبی برای یک مربی می باشد.

17-دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل چه امکاناتی در اختیار شما گذاشته است؟

• اختصاص سالن برای انجام تمرینات در هر ساعت از شبانه روز، امکان استفاده از مشاوره اساتید مجربی همچون دکتر خورشیدی و همچنین امکان استفاده از مرکز سنجش و سلامت واحد اردبیل که در شمالغرب کشور بی نظیر بوده و کمتر باشگاه ورزشی از چنین امکاناتی برخوردار است.

18-چه امکانات دیگری مورد نیاز است ؟

اگر امکان استفاده از سالن اختصاص بدنسازی محیا شود و همچنین مشاوره روانشناسی نیز به بازیکنان ارائه شود، زودتر به نتیجه دلخواه خواهیم رسید. البته با توجه به شاغل نبودن و سن کم اکثر بازیکنان تیم بانوان آکادمی در صورتی که امکان استفاده از سرویس رفت و برگشت نیز باشد یکی از دغدغه های مهم خانواده ها نیز رفع خواهد شد.

fapjunk.com