1399/11/25 مسابقه چهار جانبه فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد؛ آموزش و پروش قهرمان جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
    آموزش و پروش استان اردبیل قهرمان مسابقه چهار جانبه فوتسال جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، محمد تقی معصومی گفت: به مناسبت ایام الله دهه مبارکه فجر مسابقه فوتسال چهار جانبه جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن شهید هاشم دهقانی نیا دانشگاه و بین چهار تیم برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ادامه داد: در این دوره از مسابقات تیم هایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، آموزش و پرورش استان، ناحیه یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به صورت دوره ای برگزار گردید که پس از پایان، آموزش و پرورش استان موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد و بسیج و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد مقام دوم و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مقام سوم را کسب کردند.

fapjunk.com