1399/11/22 بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم ا... 22 بهمن
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم ا... 22 بهمن بیانیه‌ای صادر کرد.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"اِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنا اللهُ ثُمَّ اسْتَقاموا فَلا خَوْفٌ عَلَیهِ‍م و لا هُم یَحزَنُون"

حماسه بیست و دوم بهمن ماه و دهه فجر انقلاب اسلامی نقطه ای روشن در تاریخ ایران است که با عنایات حضرت حق و رهبری امام خمینی (ره) به وقوع پیوست.
    اینک در سرآغاز دومین سال از گام دوم انقلاب در حالی سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را جشن میگیریم که جبهه سیاه استکبار به سرکردگی آمریکای جهانخوار همچنان در مقابل مقاومت و ایستادگی ملت بصیر ایران اسلامی زانو زده و همه آرزو‌های شوم خود را بر باد رفته می‌بیند و در اقدام‌های مذبوحانه و تروریستی مانند ابزار رنگ‌باخته تحریم و گروگان گرفتن معیشت مردم و ترور شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی که نشان از ذلت، خاری و زبونی آمریکای جنایتکار دارد، تمام تلاش خویش را با صرف هزینه‌های کلان برای شکستن مقاومت مردم و انحراف مسیر روشن انقلاب و آرمان‌های والای بنیانگذار کبیرِ آن با قصد شوم براندازی نظام به کار می‌برد.
    مردم با بصیرت و انقلابی ایران در سایه روشنگری‎ های امام خمینی(ره) و جانشین خلف ایشان امام خامنه‌ای (مدظله العالی) باید چون دژی محکم و کوهی استوار در مقابل فتنه‌گری‌های مختلف بایستند و از حقوق مسلم خود در عرصه ‎های مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی و نظامی صیانت کنند.
    اساتید بسیجی همیشه در صحنه، بیدار و آگاه، ضمن حمایت از آرمان‌های انقلاب، شهدا و امام شهدا، در پرتو رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، نقشه‌های شوم و فتنه‌های پیچیده استکبار جهانی را نقش بر آب خواهند کرد و تا آخرین نفس از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع خواهند کرد.

fapjunk.com