1399/11/18 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: دانشگاه باید الگوساز باشد
    دکتر اسحاق رسولی خواستار الگوسازی دانشگاهها در زمینه های فرهنگی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در نشست هماهنگی معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی این استان گفت: دانشگاه  باید الگوساز باشد و بهترین الگوهای فرهنگی ،اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برای جامعه از سوی دانشگاهها ارائه شود.

وی ادامه  داد: پسوند اسلامی  در دانشگاه آزاد اسلامی، رسالت این دانشگاه در حوزه فرهنگی را بسیار سنگین کرده است. اما متاسفانه تاکنون آنگونه که باید و شاید به آن پرداخته نشده است و اسلامی بودن  دانشگاه در تصور مردم شکل مطلوبی ندارد.

رسولی افزود: در حالی که دانشگاه آزاد از بدو تاسیس تاثیرگذاری فرهنگی  داشته است،  اما این مشکل از ابتدای تشکیل دانشگاه بوده که تصویر خوبی در ذهن مردم از نظر فرهنگی شکل نگرفته است .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ریشه این مساله را در عدم توجه به افکار عمومی و خواست های مردم دانست و ادامه داد: در گذشته با وجود کنکور و ماندن جوانان در پشت در دانشگاه، به نوعی چنین احساس می شد که آنها به دانشگاه نیاز دارند و آنها باید خودشان را با دانشگاه در هر صورتی که است سازگار سازند. و دانشگاه چنین احساسی نداشت که خودش را با نیازهای آنها سازگار سازد. برای همین افکار سنجی هم صورت نمی گرفت. در حالی که اگر افکار سنجی انجام می شد  و خواسته های مردم مد نظر قرار می گرفت یک تصویر سازی خوبی در ذهن مردم به وجود می‌آمد و باعث ارتقاء جایگاه اجتماعی دانشگاه نیز می شد.

وی با اشاره به خالی ماندن صندلی در دانشگاه‌های دولتی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی دانشجو در صورتی دانشگاه آزاداسلامی را انتخاب می کند که پاسخگوی نیازهای او  باشد. با درک این مساله، دانشگاه آزاد اسلامی رویکرد دانشگاه معرفت بنیان، کارآفرین و فناور را در پیش گرفته است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ارزش های محوری در این رویکرد جدید را معنویت گرایی، برکت افزایی، مساله گرایی و نوآوری برشمرد.

این مقام مسئول ادامه داد:  همه بخش های دانشگاه و همه مدیران و اعضای دانشگاه باید ارزش های فوق را در برنامه‌های خود مد نظر قرار دهیم و به آن متعهد باشیم .ممکن هست حتی کاری فرهنگی بدون معنویت باشد .لذا تلاش کنیم همه  کارهای ما معنویت و برکت به همراه داشته باشد. همچنین مسائل اولویت دار را در حوزه فرهنگی مورد توجه قرار دهیم و اینکه دقت داشته باشیم، نسل جدید در حوزه فرهنگی هم گرایش به نوآوری دارند و کار کلیشه ای با اقبال مواجه نمی شود.

رسولی معاونین و مدیران فرهنگی واحدهای استان را دغدغه مندان فرهنگی جامعه دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک ظرفیت علمی و فرهنگی عظیمی هست که باید در  تعالی فرهنگی جامعه و بهبود زندگی مادی و معنوی مردم نقش پر رنگی داشته باشد. و تداعی مساله گرایی ، نوآوری و کیفیت را داشته باشد.

fapjunk.com