1399/11/12 بازدید مسئولین شهر هیر از توانمدیهای واحد اردبیل / مهران امانی: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل صنایع را به سمت تولید و کسب و کار علمی و بر اساس دانش هدایت می کند
    مسئولین شهر هیر از توانمندیهای واحد اردبیل بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردیبل، مهران امانی در این بازدید گفت: مجموعه فعالیتهای مورد بازدید فراتر از انتظار بود و نشان می دهد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل صنایع را به سمت تولید و کسب و کار علمی و بر اساس دانش هدایت می کند چیزی که جای خالی آن حس می‌شد.

بخشدار هیر ادامه داد: فعالیت های فناورانه و برگزاری استارتاپ ها خلاهای موجود در جامعه را پر کرده است که جای تبریک دارد.

وی گفت: به نظر می رسد واحد اردبیل معضلات جامعه را شناسایی کرده و با به کارگیری و تشویق افراد مستعد و همچنین استقرار صنایع مبتنی بر دانش در صدد حل این معضلات است.

امانی افزود: امیدوارم مسئولین و معتمدین منطقه با همت خود زحمت ها و تلاش های صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را حمایت کنند تا ثمرات آن در صنایع استان مشاهده شود.

شهردار هیر نیز در این بازدید با ابراز خرسندی از اینکه در منطقه اردبیل چنین امکاناتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است گفت: در این محیط اساتید و دانشجویان با جدیت بیشتر و در یک محیط صنعتی پژوهش‌های خود را به صورت عملی در اختیار مردم قرار می ­دهند.

رفیع محسنی افزود:  مسئولین شهر هیر مصمم هستند تا از دستاوردهای این دانشگاه برای توسعه شهری و ارائه خدمات به شهروندان بهره‌مند شوند.

fapjunk.com