1399/11/09 دکتر رسولی: دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می کند تا منشاء خیری برای مردم باشد
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تلاشهای این دانشگاه را در راستای خدمت و خیر رسانی به مردم عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاداسلامی اردبیل در مراسم افتتاحیه باشگاه و خیریه نیکوکاری یورد اردبیل به ویژگی مردمی بودن دانشگاه آزاداسلامی اشاره کرد و گفت: از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی سهمی از بودجه نفت ندارد و عملا روی پای خود ایستاده است و سرمایه آن مردم هستند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی هرچه دارد از آن مردم استخاطرنشان کرد: کارکنان این دانشگاه تلاش می کنند تا منشاء خیری برای مردم باشند.

وی از مسئله محوری و حل مشکلات پیش روی جامعه به عنوان یکی از رویکردهای دانشگاه آزاد اسلامی نام برد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در کنار آموزش محوری به کارآفرینی و اشتغالزایی نیز توجه ویژه ای دارد.

رسولی به مطالعات در زمینه مسائل توسعه ای نیز اشاره کرد و گفت: پژوهشگران این دانشگاه با امکان سنجی و مسائل راهبری پیش می روند تا بتوانند نقش آفرین باشند.

وی با بیان اینکه امروز فعالیت های علمی دانشگاه روی مباحثی چون آموزش، پژوهش و فناوری متمرکز شده است، گفت: این دانشگاه از مسائل پیرامون غافل نشده و با مطالعه و امکان سجنی به سمت گردشگری سلامت گام برداشته تا ضمن خدمت به مردم، به توسعه اقتصادی در این زمینه نیز دست پیدا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل سلامت درمانی و ورزش را از مهمترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی در مبحث گردشگری سلامت نام برد و گفت: در کنار وجود اساتید توانمند،  امکانات ورزشی مناسب نیز با کمک بخش خصوصی در دانشگاه فراهم شده است تا به مردم خدمت رسانی شود.

وی روحیه جهادی را مهمترین عامل پیشرفت در برهه فعلی عنوان کرد و گفت: با روحیه کارمندی هرگز نمی توان با جایی رسید.

وی به کارآفرینان ورزشی نیز اشاره کرد و گفت: مهدی نوری از جمله فارغ التحصیلان توانمند دانشگاه آزاد اسلامی است که امروز با گام نهادن در حوزه اقتصاد ورزشی به یکی از کارافرینان ورزش نیز تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه باشگاه ورزشی یورد در سایه تلاش های وی به ثمر رسیده است، گفت: امروز ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار جوانان توانمند و خلاق است تا با کارآفرینی ضمن ایجاد نشاط اجتماعی زمینه های کاهش آسیب های اجتماعی را نیز فراهم کنند.

وی به ارزش های کاری در محیط های دانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت: ارزش های علمی و اجتماعی در کنار ارزش های اقتصادی از جمله ارزش هایی هستند که دانشگاه در یک فرایند کاری با آن مواجه است و اگر فعالیتی فاقد یکی از این ارزش ها باشد در واقع کاری بی فایده بوده و نتیجه بخش نخواهد بود.

وی به مرکز سنجش سلامت دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز اشاره کرد و گفت: این مرکز در راستای سنجش و کشف استعدداهای ورزشی و قهرمان پروری ایجاد شده که در کنار آن عموم مردم نیز می توانند با به بررسی وضعیت جسمانی خود به صورت علمی بپردازند.

وی با بیان اینکه امکانات دانشگاه آزاد اسلامی در کنار بخش دولت برای خدمت به مردم است، گفت: از آنجاییکه هیچ دولتی توانایی خدمت رسانی به عموم مردم در همه عرصه ها را ندارند از این رو دانشگاه در ابعاد مختلف به ویژه عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی در کنار دولت است.

وی در پایان سخنان خود به برنامه های بین المللی ورزشی این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزی ها و دعوت های صورت گرفته قرار بود مسابقات کشتی بین المللی دانشگاه های عضو اتحادیه قفقاز در اردبیل برگزار شود که به دلیل شراط کرونا به وقت دیگری موکول شد.

وی از کشتی به عنوان عنصر فرهنگی مشترک مردم حوزه قفقاز نام برد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی درصدد است تا با اجرای برنامه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی بین المللی فراتر از مرزهای کشور حرکت کرده و با پیمودن مسیر پیشرفت به آرمان های خود برسد.

fapjunk.com