1399/11/09 با حضور رئیس فدراسیون کشتی انجام گرفت؛ افتتاح باشگاه ورزشی و خیریه یورد در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    باشگاه ورزشی و خیریه یورد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل توسط علیرضا دبیر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مراسم افتتاحیه باشگاه ورزشی و خیریه یورد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور رئیس فدراسیون کشتی، رئیس کل دادگستری استان اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و جمعی دیگر از مسئولان ورزشی استان برگزار شد.

رئیس فدراسیون کشتی در این مراسم با بیان خاطراتی از دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: یکی از بزرگترین درس های دوران حرفه ای من در دانشگاه آزاد و نزد وی رقم خورد.

وی ورزش کشتی را رشته‌ای ملی با قدمت و تاریخ کهن در کشورمان دانست و افزود: بیشترین افتخارات ورزشی ایران اسلامی در عرصه‌های جهانی و بین المللی متعلق به این رشته ورزشی است که متأسفانه در چند سال اخیر با غفلت مواجه شده و دچار رکود گردیده است.

رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: بحران موجود در رشته کشتی نیازمند برنامه ریزی دقیق و اجرای طرح‌های بلند مدت است چرا که بزرگترین مشکل پیش روی ما عدم رغبت جوانان و نوجوانان به این رشته ورزشی است.

وی به ظرفیت های دانشگاه آزاد نیز اشاره کرد و گفت: هرکس به این دانشگاه نزدیک شود در واقع به پیروزی دست یافته است.

دبیر با بیان اینکه کشتی رشته ورزشی درآمدزایی نیست به مسئولان کشور و قانونگذاران انتقاد کرد و گفت: رشته کشتی قابل قیاس با رشته های ورزشی چوت فوتبال و تنیس نیست که درآمدزایی کند ضمن اینکه افتخارات کشتی در کنار وزنه برداری در اخذ مدال های رنگارنگ جهانی و المپیک است و فراتر از آن مردمی تر بودن این رشته است .

در پایان این مراسم بازوبند پهلوانی توسط رئیس رئیس فدراسیون کشتی بر بازوان توانمند اکبر سبحانی، قهرمان اردبیلی مسابقات کشتی پهلوانی جهان و  کشتی آزاد کشور و دانشجوی آموزشکده سما اردبیل بسته شد.

fapjunk.com