1399/11/06 چهل و هفتمین جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد دکتر رسولی: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی و از افتخارات آن است
    چهل و هفتمین جلسه شورای استاتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در چهل و هفتمین جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: انقلاب اسلامی یک رویداد تاریخی بود که در کشور رقم خورد و مسیر تاریخ ایران،منطقه و جهان را عوض کرد.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد:  طبیعی است وقتی کشوری مثل ایران در زمین بازی نظام سلطه قرار نمی گیرد و مسیر مستقل خود را می پیماید دچار انواع چالش ها ، محدودیت ها و تهدیدها  می‌شود که توسط همان نظام سلطه برایش به وجود آمده است.
    وی افزود: با اراده  خداوند متعال و و درسایه اتحاد، ایمان و اعتقادات استوار مردم، بسیاری از تهدیدها و موانع خنثی شده است. ولی سوالی که امروز مطرح است این است که پس از چهار دهه تا چه اندازه ای  آرمان‌های انقلاب و نظام  جمهوری اسلامی،تحقق پیدا کرده است؟
    رسولی خاطر نشان کرد:  آن چیزی که مسلم است استقلال سیاسی مملکت حفظ شده و امروز کشور ما علیرغم عملیات های روانی و جنگ رسانه‌ای که بر علیه آن راه افتاده، دارای اراده و وجاهت در نظام بین‌المللی است.پیشرفت های دفاعی و علمی در کشور محسوس هست
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:  همه این عوامل باعث شده است که قدرت های جهانی که سالها به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بودند ناامید شده و به پای میز مذاکره بیایند. اما  باید قبول کرد ضعف و سوء مدیریت ها و به دنبال آن تبعیض و ناعدالتی هایی در حوزه های مختلف وجود دارد و نظام را به چالش کشیده است. لذا باید بیش از پیش به آن پرداخته شود که انشاالله در گام دوم انقلاب بحث پیشرفت توأم با عدالت و شکل گیری اقتصاد مقاومتی در نظام و انقلاب خودنمایی خواهد کرد.
    این مقام مسئول افزود: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با طی فراز و نشیب های فراوان به یک مجموعه عظیم علمی و فرهنگی در سطح بین المللی تبدیل شده و از افتخارات انقلاب است.
    رسولی مسئولیت های اجرایی و علمی را یک امانت الهی و مردمی دانست و گفت:  ما مسئولان ، اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی  باور داریم  که این دانشگاه  ظرفیت علمی عظیمی است که می‌تواند در پیشرفت اقتصادی، سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی کشور تاثیر سرنوشت سازی داشته باشد ، و   توسعه کشور ، استان ها و شهر ها را شتاب ببخشد.به شرطی که دولت ها به چشم رقیب به آن نگاه نکنند و به آن بهای بایسته و شایسته بدهند.
    وی بیان کرد: ما مسئولین  دانشگاه آزاد اسلامی در استان  نباید دید و برنامه ها را به داخل دانشگاه محدود سازیم،بلکه باید به‌گونه‌ای فعالیت داشته باشیم که در حل مشکلات و مسائل  شهر و استان پیشگام باشیم .
    رسولی در پایان با ترسیم وضعیت هشت زیر نظام آموزش عالی در استان (دانشگاه محقق اردبیلی،دانشگاه علوم پزشکی،دانشگاه پیام نور،دانشگاه جامع علمی کاربردی،دانشگاه فرهنگیان،دانشگاه فنی حرفه ای ، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و واحدهای دانشگاه آزاد  اسلامی) جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحدهای تابعه را تبیین و  از روسای واحدهای استان خواست برنامه و بودجه سالانه ، تفاهم نامه ارزشیابی عملکرد و برنامه پنج ساله واحدها   را به عنوان داشبوردهای مدیریتی  در کانون توجه و فعالیت های خود داشته باشند.

وی اظهار داشت، ما نهضتی را شروع کرده ایم که از طریق کارآمدتر ساختن دانشگاه آزاد اسلامی استان، در پیشرفت و توسعه استان نقش فعال و پررنگی داشته باشیم و در ارتقاء سطح زندگی مادی و معنوی مردم و تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی پیشگام باشیم.در این نشست حضور آقای جودی به عنوان سرپرست جدید واحد بیله سوار تبریک گفته شد و روسای واحدهای گرمی و خلخال نیز گزارشی از وضعیت واحدهای مربوطه ارائه دادند.

لازم به ذکر است دکتر علیپور رئیس کار گروه استانی توسعه مدیریت و منابع در مورد عملکردواحدها براساس بودجه پیش بینی شده ، دکتر بهاری رئیس کار گروه آموزشی استان در مورد روند دانشجویی واحدها و حاج محمدی رئیس کار گروه روابط عمومی استان نتایج نظر سنجی و افکارسنجی از نو دانشجویان در مورد انگیزه ها،علاقمندی ها و انتظارات آنها را ارائه دادند.

fapjunk.com