1399/10/30 با تکریم و قدردانی از زحمات دکتر حسین منفرد؛ مهندس شاپور جودی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان شد
    مراسم تکریم دکتر حسین منفرد و معارفه مهندس شاپور جودی به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان در سالن آمفی تئاتر این واحد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دکتر اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: زیباییهای شهرستان بیله سوار مغان غیر قابل توصیف  و این منطقه قطعه ای از بهشت است که به دلیل طبیعت وصف ناپذیر و موقعیت استراتژیک، آن را به سوی پیشرفت روزافزون سوق می دهد.
    وی ادامه داد: پیشرفت واقعی دانشگاه با توسعه منطقه عجین است و حل چالشهای منطقه توسط دانشگاه از طریق تولید علم، تولید مقالات، توسعه شرکتهای دانش بنیان امری ضروری می باشد. در همین راستا  دو رویکرد در دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص توسعه ملی با محوریت شرکتهای دانش بنیان که از جمله گردشگری سلامت و صنایع تبدیلی مواد غذایی که راهگشای مشکلات اقتصادی است تعریف شده است.
    رسولی افزود: امیدوارم مسئولان شهرستانی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد نهایت بهره را ببرند چرا که دانشگاه آزاد اسلامی در حال رفع چالشهای جامعه و کمک به همه ارگانها به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد تا در آینده ادامه دهنده راه شهدا  و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی باشیم.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با تشکر از خدمات ارزنده آقای دکتر منفرد مسئولیت جدید ایشان را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی تبریک گفته و ادامه داد: مهندس جودی یکی از جوانان شایسته و برومند و دلسوز  منطقه مغان است که برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان انتخاب شده است.
     در این مراسم مهندس قبادی فرماندار شهرستان بیله سوار مغان نیز گفت: شهرستان بیله سوار مغان در کسب دستاوردهای علمی نقش موثری داشته است و مردم غیور این منطقه با حمایتهای مالی فراوان از جمله هبه زمین فعلی دانشگاه نقش اساسی در احداث و ایجاد این دانشگاه داشته اند و این نهاد  مقدس پتانسیل های لازم برای پیشرفت های علمی را به ارمغان آورده است.
    وی ادامه داد: وجود استعدادهای طبیعی از جمله زمینهای حاصلخیز و وجود گمرک بین المللی زمینه لازم بر ایجاد منطقه آزاد تجاری در این منطقه بوده که در این راستا با انجام اقداماتی از جمله بین المللی کردن دانشگاههای شهرستان میتوانیم در جهت ترقی وتوسعه این دانشگاه گام های موثری برداریم.
    در این مراسم دکتر حسین منفرد نیز با ارئه گزارشی، عملکرد دو دوره معاونت و ریاست در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان از جمله ایجاد رشته های متعدد در مقاطع ارشد و پایه گذاری راه اندازی شرکت های دانش بنیان و طراحی و ارائه طرح ممیزی شهری را از جمله مهمترین عملکردهای دوران خدمت  خود عنوان نمودند.
    مهندس شاپور جودی رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان نیز با تقدیر و تشکر از زحمات تمامی روسای قبلی و مسئولین شهرستانی و مرزداران غیور و نجیب مردم مغان اظهار داشت: در ایجاد زیرساختها و امکانات بالقوه در این منطقه از میهن اسلامی مان و با همکاری و همدلی بیشتر در رشد و گسترش دانشگاه خواهیم کوشید تا دانشگاه آزاد اسلامی که شجره طیبه انقلاب اسلامی روز به روز بیشتر  به اهداف نهایی خود نایل گردد.
    وی در ادامه صحبت های خود بیان کرد: ما به خدمت در دانشگاه آزاد اسلامی افتخار می کنیم و به آن عشق می ورزیم.
    جودی افزود: از اعضای هیأت علمی و کارمندان ساعی واحد که با تلاش شبانه روزی سعی می نمایند مشکلات دانشگاه را حل  کنند تا دانشجویان عزیز بتوانند در بهترین فضای آموزشی به ادامه تحصیل بپردازند تشکر می کنم.
    وی اظهار داشت: علی رغم وجود مشکلات مالی، حوزه مالی واحد بهترین عملکرد را داشته است که جای  بسی تشکر دارد. برای پیشرفت دانشگاه در حوزه های دانش بنیان و جذب دانشجو و جذب رشته های جدید و ایجاد اتوماسیون اداری برنامه های متعددی خواهیم داشت.
    در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عزیزی امام جمعه شهرستان بیله سوار نیز ضمن قدردانی از خدمات ارزنده رئیس سابق واحد بیله سوار و آروزی توفیق برای مهندس جودی گفت: دکتر منفرد در طول خدمت چند ساله در این واحد زحمات بسیار زیادی را متحمل شدند چراکه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی هر واحدی امری خطیر و پر مسئولیت و محیط آن محیط تولید علم و دانش است.

fapjunk.com