1399/10/24 مدیر تشکلهای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی: در ساختار نظام جمهوری اسلامی جنبش دانشجویی تعریف شده است
    مهندس محمد روزبهانی در مراسم معارفه نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل گفت: نظام جمهوری اسلامی ساختاری دارد که جنبش دانشجویی حتماً و باید در کنار آن وجود داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیر تشکلهای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت بر تشکلهای اسلامی استان اردبیل گفت: به لطف سکاندار حکیم و فرزانه کشور، علیرغم تهدید دشمنان ما با آرامش زندگی می کنیم که نعمت بزرگی است.

وی در پاسخ به این سوال که چه لزومی بر وجود تشکل و فعالیت تشکیلاتی در دانشگاه‌ها است گفت: به قول مقام معظم رهبری طبیعت جوان با امید، ابتکار، صراحت، خطرپذیری و خستگی‌ناپذیری همراه است و همه اینها برای اداره جامعه عناصر ذی قیمتی است و بعضی از مشکلات ما به دلیل نداشتن این خصوصیات در عرصه مدیریتی و حاکمیت کشور به وجود آمده است.

روزبهانی ادامه داد: دانشجویان در شکل‌گیری حال و آینده نقش اساسی دارند هم خودشان در زمان حال نقش‌آفرینی می‌کنند و هم در آینده قرار است که جزء مسئولین باشند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبر که فرموده اند دانشجو می‌تواند در جریان دانشگاه تحول ایجاد کند افزود: در داخل دانشگاه به دو جریان حیاتی احتیاج داریم اول جریان علم و تحقیق و دوم جریان آرمانگرایی و آرمان خواهی. که جریان دوم وابسته به حضور و خصوصیات دانشجو است. همین جریان است که دانشگاه را فعال نگه می دارد. این دانشجو است که می‌تواند آرمانگرایی کرده و وضعیت موجود و مطلوب را مقایسه کرده، آنرا بفهمد، بخواهد و به مجموعه دانشگاه و کشور واگذار کند.

مدیر تشکلهای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی به این فرمایش مقام معظم رهبری که گفته اند "جنبش دانشجویی در مقاطع مختلف می تواند با حضور دانشجویان مومن و متعهد، در لحظه‌های حساس فضا را در جهت صحیح اصلاح کند" اشاره کرد و ادامه داد: شاید در نگاه اول مواجهه با مطالبات و سوالات دانشجویان سخت باشد ولی اگر به فردای این دانشجو که قرار است یکی از مسئولان کشور باشد نگاه کنیم، تحمل این تند و تیزی ها، انتقاد ها و حتی اشتباهات دانشجویی راحت می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به گفته مقام معظم رهبری، آینده در اختیار جوانان و متعلق به آنهاست. در آینده کوتاه مدت و میان مدت، مسئولیت اداره کشور در دستان آنها خواهد بود و هر کسی که به آینده کشور علاقمند است ناگزیر باید به جوانها میدان دهد تا بتوانند آینده را به بهترین وجه بسازند.

روزبهانی افزود: ایجاد هر تشکل رسمی و غیررسمی دانشجویی با توجه به انرژی، روحیه و انگیزه آنها می تواند گره گشای مشکلات دانشگاه باشد و هر جایی که سکون رخ داده آن را به حرکت درآورد و این تحرکات در ادامه به شهر و استان سرایت کرده و آنرا هم به حرکت وادار خواهد کرد. وظیفه ما مسئولین است که از این تشکل ها حمایت کنیم. تشکل ها حرف دانشجویان را به ما منتقل می کنند که می تواند باعث تاثیرگذاری در تصمیمات شده و راه گشای مشکلات دانشگاه باشد.

وی با تشکر از زحمات دکتر عبدالرحیمی گفت: حضور آقای محمدرضا بابایی با توجه به تعامل خوب با جوانان و دانشجویان و همچنین با حمایت مسئولان دانشگاه باعث برکت در فعالیت‌های دانشجویی شده و تاثیر مثبتی نیز در فضای علمی این دانشگاه و اعضای هیئت علمی خواهد داشت.

fapjunk.com