1399/09/22 اطلاعیه فوری ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    اطلاعیه ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد

پيرو مصوبه ستاد ملي مديريت و مقابله با كرونا در خصوص پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي جهت مقطع كارشناسي ارشد نيمسال دوم ١٤٠٠-١٣٩٩، پذيرش دانشجو در رشته-محل هاي ذكر شده براي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبیل مطابق روش زير صورت خواهد پذيرفت:

١. داوطلبان علاقمند به انتخاب رشته از روز سه شنبه مورخ ٢٥ آذر ماه به سايت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مدنظر اقدام نمايند.

٢. مهلت ثبت نام تا روز يكشنبه مورخ ٣٠ آذر ماه بوده و لازم است داوطلبان ضمن مطالعه دفترچه راهنماي مربوطه در سايت مذكور در مهلت تعيين شده انتخاب خود را انجام دهند.

٣. با توجه به اين كه اين فرصت با توجه به شرايط كرونا فقط براي يكبار در طول سال هاي اخير براي داوطلبان و علاقمندان فراهم شده است و در سال هاي بعد تكرار نخواهد شد پيشنهاد مي شود حداكثر بهره برداري داوطلبان از اين فرصت بعمل آيد تا در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصيل دهند.

لیست رشته محلهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به شرح جداول زیر می باشد:

fapjunk.com