1399/09/19 مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل در مراسم روز دانشجوی واحد اردبیل: داشتن باور تمدن سازی ماهیت دانشجویی را تغییر خواهد داد
    دکتر پرویز پرزور جنبش دانشجویی را یک واقعیت انکار ناپذیر عنوان کرد و گفت: با داشتن باور تمدن سازی ماهیت دانشجویی تغییر خواهد کرد و در مسیر انقلاب اسلامی قرار خواهد گرفت.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل در جمع دانشجویان منتخب تشکلهای اسلامی گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، روز دانشجو روز دانشجوی ضد آمریکا و ضد استکبار است. اما یکسری جریان های همسو با استکبار این روز را تبدیل به نقطه تقابل با نظام و انقلاب اسلامی کرده اند که فقط حضور افراد ارزشی و انقلابی در دانشگاه‌ها بوده است که مانع ایجاد فضای ضد ارزشی شده است.
    وی ادامه داد: جنبش دانشجویی یک واقعیت انکار ناپذیر است که عقبه ۷۰ ساله دارد و در دهه های مختلف رنگ و بوی متفاوتی داشته است. با روش دانشجویان دهه‌ی هفتاد نمی‌توان نقش آفرینی کرد و اگر جنبش دانشجویی می خواهد که نقش ویژه‌ای در انقلاب اسلامی ایفا کند باید تغییر ماهیت و رویه بدهد و برنامه ریزی بلند مدت داشته باشد. داشتن افق دانشگاه و دانشجوی تمدن ساز یکی از برنامه های بلند مدتی است که می‌تواند باعث تغییر ماهیت جنبش دانشجویی شود.
     پرزور با برشمردن اتفاقاتی که سرمنشا آن تهران بوده است افزود: دانشگاه های کوچک و متوسط بسیار بهتر از دانشگاه های تهران می توانند در تمدن‌سازی نقش داشته باشند و اتفاقاً بیشتر موانع تمدن سازی در تهران است.
    وی با بر شمردن مراحل پنج گانه شکل گیری تمدن اسلامی به عنوان زمینه ظهور حضرت ولی عصر(عج) ادامه داد: وقتی رهبر انقلاب ،به عنوان یک حکیم فرزانه، بدون تعارف می گوید که امید من به شما جوانان و دانشجویان است پس ما باید دانشجویی تمدن‌ساز را باور داشته باشیم. بزرگترین آفت جریان دانشجویی در ده سال گذشته و امروز این است که باور دانشجویان نسبت به نقش آفرینی را فلج کردند. برای مقابله با این باور و تمدن سازی باید با اعتقادی راسخ در مسیر معین شده توسط رهبری قدم برداریم. لذا لازمه تمدن‌ساز شدن این است که نسبت به هویت خود و هویت انقلاب اسلامی باور و اشراف داشته باشیم و بدانیم مسیری که در آن قرار گرفتیم  مسیر حق است‌.
    پرزور با اشاره به بازدید انجام یافته از توانمندهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، خاطر نشان کرد: فعالیت های انجام یافته دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد نمودی از تلاش‌های تعهدی است.

fapjunk.com