1399/09/16 بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت روز دانشجو
    انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بیانیه ای را به مناسبت روز دانشجو منتشر کرد. در این بیانیه آمده است:

امام خميني (ره): دانشجويان ذخاير اين ملت هستند.
    16 آذرماه یادآور سنگفرش های آلوده به خون شهیدان مصطفی بزرگ نیا، مهدی شریعت رضوی و احمد قند چی در دانشکده فنی دانشگاه تهران  و حماسه آفريني دانشجويان آزاديخواه و استكبارستيز در فضاي وحشت آلود پس از كودتاي ننگين 28 مرداد و نقطه عطف فعالیت های جنبش های دانشجویی ، نمایانگر روح استکبار ستیزی، استقلال خواهی، عدالت طلبی و آزادی خواهی دانشجویان ایران اسلامی است. مستکبران هرگز  گمان نمی کردند که این روز، نقطه آغازی برای  به پا خواستن عزیزانی چون چمران ها و باکری ها باشد؛اکنون که چهره پلید و درندگی بی رحمانه استکبار جهانی، شیطان بزرگ و اسرائیل غاصب بیش از پیش با جنایت علیه دانشمندان عزیزی چون شهید محسن فخری زاده برای ملت شریف ایران و جهانیان آشکار گشته  وظیفه هر دانشجوی فرهیخته ای این است که برای حفظ حرمت خون شهیدان و صیانت از سرزمین عزیزمان ایران  هوشیار باشد و با بصیرت،خودسازی، دانش اندوزی و رشد شخصیتی و اخلاقی  بيش از پيش در راه رشد و پيشرفت و تعالي كشور و در مسير تحقق اهداف و سياستهاي كلان نظام اسلامي به نوبه خویش گامهاي مؤثري بردارد و امید است اساتید و دانشجویان ایران اسلامی ، با درک صحیح از موقعیت و نعمت بی نظیری که در دست شان به امانت سپرده شده، با تمسک به روح آرمان گرایانه تمام همت خود را در راه جهاد علمی و عملی بمنظور سرفرازی روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار بسته و به حول و قوه الهی از ارواح طیبه شهدا مدد گرفته و سنگر های رشد و ترقی را یک به یک فتح نمایند.
    لذا انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ضمن بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و تجدید میثاق با آنان و امام شهیدان، اعلام میداریم که ضمن لبیک به ندای امام خامنه ای (مد ظله العالی) و برافراشتن پرچم سرخ حسینی، ادامه دهنده راه شهیدان خواهیم بود. ان شاء الله.
    1399.09.16

"انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل"

fapjunk.com