1399/06/15 در جریان بازدید امام جمعه اردبیل از مراکز رشد و واحدهای فن آور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مطرح شد؛ دکتر رسولی: اشتغال زایی برای بیش از 500 نفر توسط دانشگاه آزاد اسلامی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از 500 نفر در مراکز رشد و واحدهای فن آور و طرح های کارآفرینی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در جریان بازدید بازدید امام جمعه  اردبیل از مراکز رشد و واحدهای  فن آور این دانشگاه گفت: تاکنون ۴۵ واحد فناور در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مستقر ،  دو شرکت دانش به مرحله صنعتی رسیده  و 32 محصول دانش بنیان و فناورانه نیز از این واحدها و شرکتها تجاری سازی شده و وارد بازار شده است.
    وی ادامه داد: در سرای نوآوری ، مزرعه گردشگری و همچنین مرکز سنجش و سلامت واحد اردبیل  مجموعا بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم  مشغول به کار شده اند و امیدواریم این فعالیتها که دراین مجموعه و همسو با سیاستهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی شروع شده است یک روند صعودی را به همراه داشته باشد.
    رسولی  در خصوص تجاری سازی محصولات تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همه ایده های ارائه شده در مرکز رشد و واحدهای فناور پس از سپری کردن مراحل تحقیقات بازریابی  پذیرش شده و سپس مستقر می شوند و عبارتی در حین داوری علاوه بر مباحث فنی و علمی از نظر تحقیقات بازاریابی نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند.
    وی ادامه داد: برای ما کمیت و تعداد واحدهای فن آور و مراکز رشد چندان مهم نیست . لذا برای پذیرش ایده ها درمرکز رشد و واحدهای فن آور دانشگاه آزاد اسلامی سه شرط اساسی مطرح کرده ایم. اولین شرط کشش بازار و مورد نیاز بودن جامعه، دومین شرط ظرفیت و قابلیت تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان و سومین شرط علاقمندی ارائه دهنده ایده به همکاری درازمدت با دانشگاه آزاد اسلامی است.

fapjunk.com