1399/06/07 دکتر رسولی در بازدید جمعی از مسئولین شهرستان نیر از دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مطرح کرد؛ توسعه و تقویت مرکز نیردر دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    جمعی از مسئولین شهرستان نیر از امکانات و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، فرماندار، عضو شورای شهر و رئیس جهاد کشاورزی نیر از مراکز سنجش و سلامت، سرای نوآوری و مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بازدید نموده و امکان ایجاد چنین مراکزی را در این شهرستان بررسی کردند.

در این بازدید غلامرضا ضیائی، عضو شورای شهر نیر ضمن ابراز شگفتی از فعالیتهای انجام شده گفت: در صدد این هستیم تا با همکاری فرمانداری و ارگانهای مربوطه یک زمین مناسب از شهر را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دهیم تا ساختمان جدید خود را در آن احداث نمایند و بیش از گذشته از امکانات و توانمدیهای این مجموعه بهره مند شویم.

در ادامه این بازدید، دکتربراتچیان فرماندار نیر ضمن تبریک هفته دولت و تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان، با اشاره به لزوم اعمال برخی ملاحظات جهت تخصیص زمین جدید دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیر گفت: خدمات دانشگاه آزاداسلامی به مردم ونظام انقلاب اسلامی مثال زدنی است لذا حمایت از دانشگاه را وظیفه خود می دانم.

وی با ابراز خرسندی از مشاهده مزرعه گردشگری آرتان واحد اردبیل گفت: این مزرعه یک الگوی موفق برای بحث گردشگری می باشد و آماده هستیم تا نمونه چنین مزرعه ای را با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در شهر نیر ایجاد کنیم.

دکتر رسولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در جریان این بازدید و ضمن تشکر از حضور مسئولین شهر نیر در این دانشگاه گفت: علی رغم همه مشکلات موجود، همت مسئولین دانشگاه بر این است که مرکز نیر را همچنان پابرجا نگه داشته وتقویت نماید. اما برای رسیدن به این مهم باید مسئولین شهرستان نیر هم پشتیبانی وحمایتهای لازم را انجام دهند تا بحث توسعه مرکز نیر شتاب بیشتری بگیرد.

fapjunk.com