1399/06/02 به پاس 28 سال خدمت خالصانه و توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی؛ مدیرکل فرهنگی واحد اردبیل مورد تجلیل قرار گرفت
    فریبا رامزی، مدیرکل فرهنگی واحد اردبیل، توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر عبدالرحیمی  در حاشیه جلسه شورای تخصصی فرهنگی استان گفت: خانم فریبا رامزی از همکاران ساعی و تلاشگر عرصه فرهنگی واحد اردبیل است که 28 سال از عمر شریف خود را در حوزه های فرهنگی دانشگاه سپری کرده و آثار بسیار ارزشمندی را از خود به یادگار گذاشته است.
    معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اردبیل افزود: لذا در جریان بازدید دکتر جهان بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، از زحمات سرکار خانم رامزی، مدیرکل فرهنگی اجتماعی واحد اردبیل تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است در لوح تقدیر ایشان آمده است:

مقام معظم رهبری (دام عزه):
    بنده اصرار دارم كه در محافل تصميم گيري نظام جمهوري اسلامي، يك مقوله مورد توجه قراربگيرد و آن مقوله فرهنگ است. …. به نظر ما مقوله فرهنگ از نظر تأثيرش در آينده يك ملت و يك كشور، با هيچ چيز ديگري قابل مقايسه نيست. اهميت مقوله فرهنگ از اينجاست. لذا هر آنچه كه موجب دغدغه انسان نسبت به آينده كشور و اهداف و آرمان هاي آن مي شود، همين ها موجب دغدغه در مسايل فرهنگي هم مي‌شود.

سرکارخانم فریبا رامزی
     توفیق خدمتگزاری در ظلّ ولایت فقیه در سنگر مقدس فرهنگی افتخار بس بزرگی است که نصیب انسان‌هایی می‌شود که قرب الهی و خدمت شایسته و بایسته به نسل جوان و دانشجو را هدف والای خویش قرار داده‌اند.
     خدمات ارزشمند و اثرگذار جنابعالی در طول خدمت مقدس در محیط دانشگاه، آن هم در حوزه فرهنگی علاوه بر آن که برگ‌های زرین افتخار دیگری را به مثنوی عظیم خدمتگزاری و دلسوزی و بی‌منت‌تان افزود، تاکیدی دیگر باره بود به اعتقاد راسخ‌تان در ارتقاء ارزش‌های انقلاب اسلامی بویژه در میان نسل جوان و دانشجو که زبانزد عام و خاص است.
    علیهذا با تبرّک به « الحمد لله رب العالمین» و به مصداق « من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق»، از صمیم قلب از زحمات و فعالیت‌های اثرگذارتان در بخش فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تقدیر و تشکر نموده و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.
    مزید عزت و سربلندی شما را از خداوند خواستارم و ارج نهادن به زحمات سرکار عالی را به‌عنوان نمادی از ارج‌گذاری به زحمات عزیزان حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی می دانم.

اللهم عجل لولیک الفرج
                                                                                                     دکتر فرزاد جهان بین